Įžanga į seksą – ką būtina žinoti?

largeĮžanga – labai svarbi sekso dalis. Ji sukuria žaismingą nuotaiką, išveda iš proto didžiule aistros banga ir priverčia dar labiau vienas kito geisti. Tiksliau, tokį poveikį turi gera įžanga. Deja, kartais porose ji tampa formalumu ir nerangiu pasigrabinėjimu, kuris retai seksui prideda daugiau aistros.

Svarbu nepamiršti, kad įžanga nėra pasirenkamas sekso elementas ar prabanga, kai turite daugiau laiko. Tai dalykas, kuris yra tiesiog būtinas daugeliu atveju.

Ypač moterims. Kadangi joms seksualiai susijaudinti paprastai užtrunka ilgiau. Gera įžanga joms padeda labiau susijaudinti, taip kūnas geriau pasiruošia seksui. Taip tai padeda labiau atsipalaiduoti, susikurti seksualią ir aistringą nuotaiką. Įžanga sustiprina poros intymų ryšį, padeda jaustis geidžiamos ir rūpimoms.

Pastebima, kad moterys, kurios prieš seksą mėgavosi aistringesnėmis ir ilgesnėmis įžangomis, turi ženkliai didesnę tikimybę patirti orgazmą.

Ar įžanga į seksą yra tik glamonės ir bučiniai? Tikrai ne! Gerai įžangai į seksą puikiai tinka flirtas, seksualiai žaismingi pokalbiai, gundymas žinutėmis ar nuotraukomis, viliojimas seksualiai rūbais, rolių žaidimai, masažas, erotikos žiūrėjimas kartu, maudynės kartu, žaidimai su sekso žaislais, įvairūs seksualūs žaidimai ar bet kas, kas jus seksualiai intriguoja.

Įžanga nebūtinai turi vesti prie sekso iškart. Tiesą sakant, pati geriausia įžanga būna tuomet, kai vienas kito pradedate geisti dar gerokai iki sekso. Gundyti vienas kitą galite pradėti būnant darbe, vakarieniaujant ar tik atsibudę (net jei mylėsitės tik vakare). Tuomet ilgą laiką jus kaitinę aistros virpuliukai galiausiai prasiverš ypač jaudinančiais pojūčiais.

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos