Rolių žaidimai: kaip pradėti

565a7acc25e0a6dcb969f144ebdbc0a4Gundančios seselės, nuolankios tarnaitės, seksualaus pareigūno, išdykusio mokinio ir panašūs įvaizdžiai yra pakutenę ne vieno mūsų fantaziją. Kodėl tai taip vilioja? Pirmiausia, norimą rolę dažniausiai mes susikuriame pasirinkdami atitinkamus rūbus. O jie dažniausiai būna labai seksualūs. Taip pat pasirinkta rolė reikalauja jai tinkančio elgesio. Tai verčia elgtis taip, kaip jums nėra įprasta, pvz., parodyti partneriui daugiau griežtumo, kontrolės arba atvirkščiai, nuolat jam paklusti ir nusileisti. Kartu tai skatina sugalvoti daugiau su pasirinkta tema susijusių žaidimų, taip išbandant kažką naujo ir jaudinančio.

Sėkmingam rolių žaidimui reikia bent šiek tiek pasiruošimo. Tad šiame straipsnyje aptarsiu, ką reikėtų žinoti prieš pradedant rolių žaidimus.

Svarbiausia, su partneriu aptarkite, kokios rolės jus traukia. Tiek kokiose norite atsidurti pats, tiek ir kokiose norite matyti partnerį. Pagalvokite apie žaidimų scenarijus, kurie jus vilioja. Ar jūs norite būti lygeverčiai partneriai (du nepažįstamieji). Ar galbūt kažkuris partneris bus dominuojantis (mokytojas ir mokinė, šeimininkė ir tarnas). Jei vienas partneris bus paklusnusis, ar jis bus paklusnus absoliučiai, ar bandys priešintis ir nepaklusti. Taip pat prisiminkite, kad galimos ir gyvūnų rolės, pvz., seksuali katytė ar gundantis zuikutis (o savo mylimą gyvūną jūs galite auklėti ir treniruoti).

Jei nusprendėte, kad vienas partneris prisiima dominuojačią rolę, o kitas – paklusniąją, būtinai aptarkite savo ribas. Jei ketinate partneriui skirti užuotis ar bausmes, būtinai detaliai aptarkite, kas priimtina partneriui ir kiek tai priimtina.

Ar būtina speciali apranga? Ji tikrai nėra būtina, tačiau rūbai gali geriau padėti įsijausti į rolę ir ją išlaikyti. Tiesa, nebūtina pirkti brangių teminių kostiumėlių. Pasikuitus spintoje ar antrų rankų parduotuvėje jūs galite puikiai susikurti reikiamą įvaizdį. Tuomet tiesiog išryškinkite detales, nurodančias jūsų vaidmenį: sesele tapsite apsirengusi baltai, mokinuke – užsisegusi trumpą sijoną ar susirišusi kaseles, policininku – prisisegęs antrankius ir t.t. Kuriant savo naująjį įvaizdį nepamirškite paryškinti savo seksualumo.

Bijote jaustis kvailai žaidimo metu? Nusiraminkite. Taip, žaidimo metu greičiausiai bus momentų, kai jausitės  keistai. Tačiau tai natūralu, kai išbandote tai, kas jums neįprasta. Greičiausiai bus taip, kad pradžioje griežtus įsakymus partneriui ištarsite tramdant šypseną, o būnant paklusniuoju juos priimsite krizendami. Priimkite tai kaip natūralią reakciją ir pasistenkite ją ignoruoti.

Susitaikykite su tuo, kad nukrypsite nuo scenarijaus. Didesnių ar mažesnių nukrypimų nuo plano būna beveik visad. Kad ir kaip planuotumėte ir kurtumėte scenarijų, vienus dalykus galite pamiršti, kažko gali nepavykti įgyvendinti jums ar partneriui, dar kažkas bus ne taip, kaip numatėte.  Tačiau negalvokite, kad žaidimas nepavyko, jei jis buvo ne toks, kokį planavote. Svarbiausia šiame žaidime – jūsų abiejų malonumas. Tad mėgaukitės, stebėkite, ar tuo mėgaujasi jūsų partneris, ir tiesiog gerai leiskite laiką.

Nebijokite sakyti partneriui, jei jums kažkas nepatinka, nenorite atlikti tam tikrų dalykų, norite primažinti tempą ar išvis stabdyti žaidimą. Netgi galite susigalvoti slaptažodį, kuris reikštų, kad norite stabdyti žaidimą. Tai nėra blogai. Kaip tik, tai padės jums geriau vienas kitą pažinti.

Ir galiausiai, būtinai po žaidimo jį aptarkite! Aptarkite tiek, kas jums patiko, tiek, kas nepatiko. Pasidalinkite žaidimo eigoje kilusias mintis ir idėjas. Taip pat, pasibaigus žaidimui, partneriui, kuris buvo prisiėmęs paklusniojo rolę, parodykite daugiau dėmesio, meilės ir švelnumo.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos