Seksas per mėnesines: taip ar ne?

dd4b55b187f20acea53fe1db679b240fVieniems seksas per mėnesines yra absoliutus tabu, kitiems tai nėra priežastis stabdyti meilės žaidimus. Yra ir tokių, kurie niekaip negali apsispręsti, išbandyti ar vis gi geriau susilaikyti.

Abu variantai turi savų pliusų ir savų minusų. Todėl geriausia visus juos gerai pasverti ir tuomet pasirinkti tai, kas jums ir jūsų antrajai pusei arčiau širdies.

Sekso per mėnesines pliusai:

  • Mėnesinių metu daugeliui moterų ypatingai siaučia hormonai, todėl tuo metu seksas gali tapti aistringesnis ir baigtis stipresniu orgazmu.
  • Seksas gali sumažinti mėnesinių skausmus ir jas sutrumpinti.
  • Nereikia naudoti papildomos lubrikacijos.
  • Nauji pojūčiai, kadangi jus abu gali jaudinti mintis, kad šiuo metu elgiatės šiek tiek nederamai.

Sekso per mėnesines minusai:

  • Abiems partneriams padidėja rizika pasigauti infekciją.
  • Tai neatrodo pernelyg estetiškai.
  • Tokiam seksui reikia pasiruošti, tad dingsta spontaniškumas ir žaismingumas.

Ką reikėtų žinoti, jei nusprendėte mylėtis per mėnesines?

Prieš mylėdamiesi pirmą kartą per mėnesines, būtinai apie tai pasikalbėkite su partneriu. Net jei su tuo sutinkate, bet turite dėl to dvejonių, būtinai jas išsakykite.

Pasirūpinkite švara. Prieš mylintis būtinai apsiprauskite. Taip pat pasitieskite rankšluotį, kad apsaugotumėte lovą. Jei naudojate menstruocinę taurelę, palikite ją savyje ir sekso metu (žinoma, jei tai nesukelia diskomforto), tai išvengsite kraujo.

Išsirinkite tinkamą pozą. Bus paprasčiau, jei moteris visąlaik bus apačioje, tuomet kraujas ne taip stipriai tekės.

Atsiminkite, kad įmanoma pastoti net ir mylintis per mėnesinės, todėl būtinai pasirūpinkite apsaugos priemonėmis.

Jei sekso metu pajaučiate stirprų skausmą, greičiausiai penis remiasi į gimdos kaklelį. Tokiu atveju, paprašykite partnerio, kad į jus įeitų ne taip giliai.

Ką aš apie tai manau?

Aš pati sekso klausimu esu estetė ir sekso metu mėgstu jaustis seksualia ir žaisminga. Tiesa, manęs negąsdina keli galimi lašeliai menstruacijų pabaigoje. Vis gi didžiojo potvynio metu, nesijaučiu ta patrauklia sekso deive, o ir rankšluostukų tiesiojimasis man veikiau skamba nuobodžiai, nei žaismingai. Tačiau tai nereiškia, kad tuo metu visiškai atsisakau meilės žaidimų. Mėnesinės būna puiki proga pasižaisti su partneriu ir daugiau paeksperimentuoti su malonumo jam suteikimu. Nelieku be malonumo ir aš. Tam puikiai tinka krūtų spenelių orgazmas. Taip pat, mažiau gausiomis dienomis,  smagu kartu įlysti į vonią (vandenyje tuomet jau įkalčių apie tai, kas vyksta organizme nesimato) ir pasižaisti pirštukais.

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos