Klitoris – kaip rasti ir ką su juo daryti

tumblr_n4t1su9JMT1rmpxy6o1_500Daugumai moterų klitoris – jautriausia erogeninė zona. Kai kuriom jų tik klitorio stimuliacija garantuoja orgazmą. Ir daugelis vyrų tą puikiai žino. Tačiau net ir tai žinodami, ne vienas jų nugrybauja jo ieškant, ar nesuranda, kaip maloniai jį stimuliuoti.

Kaip rasti klitorį?

Klitoriaus ieškokite viršuje, kur susijungia mažosios lytinės lūpos. Klitorius – labai jautrus tad jį dengia maža odos raukšlelė. Pakėlę ją į viršų, pamatysite mažą rausvą išsikišimą. Tai ir yra klitorius. (Jei dar ne visai aišku, žvigtelėkit į paveikslėlį čia).

Stipriau susijaudinus, į klitorių suplūsta daugiau kraujo ir jis gali padidėti tiek, kad išlys iš savo slėptuvės po oda. Tačiau verta pažymėti, kad kiekvienos moters klitoriaus dydis gali skirtis, tačiau jo dydis jautrumui neturi jokios įtakos.

Kaip stimuliuoti klitorį?

Klitoris žiauriai jautrus. Kai kurioms merginoms jis yra toks jautrus, kad tiesioginis jo lietimas sukelia skausmą. Todėl elkitės su juo labai atsargiai ir iš lėto atraskite, kur liečiant, jūsų mylimoji jaučia didžiausią malonumą.

Prieš stimuliuojant klitorių pirštu, būtinai pasirūpinkite, kad pirštas būtų drėgnas. Sausas brūžinimas per klitorių dažniausiai būna labai nemalonus. Suvilgyti pirštus galite seilėmis, lubrikantu ar natūralia moters vaginos drėgme.

Kaip jau minėjau, gan dažnai tiesioginis klitoriaus lietimas būna nemalonus. Tačiau klitoriniam orgazmui pasiekti puikiai pakanka jo stimuliacijos per jį saugančią odelę. Priglauskite pirštą prie jos klitoriaus šone (dažniausiai jautresnė būna kairė pusė) ir judėkite aukštyn žemyn. Arba padėkite pirštą ant šios odelės viršuje, vos aukščiau klitoriaus, ir sukite ratu arba judinkite pirštą į šonus. Tą patį galite daryt ir liežuviu atliekant oralinį.

Dar vienas būdas – suimti klitorių gaubiančią odelę švelniai iš abiejų pusių pirštais ir tuomet judėti aukštyn žemyn (gaunasi panašus veiksmas kaip smaukant).

Būkite atidūs ir švelnūs. Niekada per daug nespauskite stimuliuojant klitorių. Naujus stimuliacijos būdus išbandykite neskubėdami. Jei norite išbandyti tiesiogiai paliesti klitorių (kai kurioms moterims, kurių klitorius ne toks jautrus, tai atneša daugiau malonumo), pirmiausia pabandykite jį švelniai paliesti lūpomis ar liežuviu, kadangi tokie prisilietimai yra švelnesni. Ir prisiminkite, kad didžiausi malonumai ateina eksperimentuojant. Net ir atradę techniką, garantuotai vedančią į laimingą pabaigą, nesustokite ieškoti naujų būdų.

Jei vis gi nepavyksta atrasti, kas jūsų partnerei atneša malonumą, paklauskite jos, kaip ji liečia klitorių masturbuodamasi. (Merginos, sulaukusios tokio klausimo, nevaidinkit davatkų, o geriau nuoširdžiai atsakykit. Vardan savo malonumo).

Ir visad atsiminkite auksinę orgazmo taisyklę – mylimajai artėjant prie orgazmo, nekeiskite judesių (greitėti, naudojant tuos pačius judesius ar pridėti papildomą kitos erogeninės zonos stimuliaciją galima). Judesių pakeitimas tik atitolins jos orgazmą.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos