Masturbacija dviems – kelias į naujus malonumus

b>, photo,tumblr-935a68a007bbdf601749724770b61849_hDidžioji dalis masturbaciją atranda dar gerokai iki patiriant seksą su partneriu. Todėl atradus seksą, masturbacija dažnai tampa antrarūšiu malonumų šaltiniu ir priemone patenkinti save, kai partnerio nėra šalia. Tačiau, ar kada pagalvojote, kad masturbacija ne būtinai gali būti alternatyvus pasitenkinimo būdas, bet ir priemonė paįvairinti seksualinį poros gyvenimą?

Kodės verta masturbuotis, stebint partneriui?

Tu puikiai žinai, kaip save patenkinti, todėl tai yra garantuotas malonumas. Tiesa, pirmą kartą gali būti kiek nejauku ar net gėda. Tačiau tiesiog kiek įmanoma labiau atsipalaiduokite ir nesikoncentruokite į tai, kad jus stebi, susitelkite į savo malonumą ir tai, kad jūsų patiriamas malonumas labai jaudina partnerį.

Stebėti save tenkinantį partnerį yra labai erotiškas ir jaudinantis vaizdas. Kad būtų dar erotiškiau, pasitelkite ir sekso žaislus, seksualius rūbus ir nepamirškite žaismingumo.

Verta pastebėti, kad stebint, kaip partneris liečia save besimasturbuojant, gali padėti išmokti geriau jį patenkinti. Taip pat, masturbacija, stebint partneriui, puikus metas parodyti, kokie prisilietimai tave jaudina labiausiai. Nebijok tuo metu kalbėti ir pasakyti, kas tau ypač patinka.

Kartu tai puiki proga stebėti partnerio kūno reakcijas į vis didėjantį maonumą. Stebėk jo visą kūną, reakciją ir išraiškas pradedant jaudintis, stiprėjant malonumui, artėjant orgazmui ir jį patiriant. Tai ne tik labai jaudins, bet ir padės geriau pažinti jo kūną.

Masturbacija yra itin intymus dalykas. Todėl pasidalinimas tuo su partneriu dar labiau jus suartins. Ir, žinoma, kartu padės išvengti rutinos miegamajame.

 

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos