Antkaklis BDSM žaidimams

photo-Bdsm-259434142Vienas dažnesnių paklusniojo atributų BDSM žaidimuose – antkaklis. Žavus ir seksualus daikčiukas, kuris nepraktikuojantiems aštresnių žaidimų, pirmiausiai asocijuojasi su šuniukais. Ir taip, iš dalies jie yra teisūs, kadangi paversti paklusnųjų partnerį šuneliu/kalaite ar katinuku/katyte yra labai populiarus scenarijus. Tačiau antkaklis turi ir daugiau prasmių ir panaudojimo būdų.

Iš kur atsirado antkaklio idėja? Istoriniai duomenys rodo, kad senais laikais, kai vergija buvo įprastas dalykas, kai kuriose kultūrose buvo įprasta, kad vergai nešiojo antkaklius. Antkaklis buvo ženklas visuomenei, kad šis žmogus turi šeimininką ir yra nuo jo priklausomas.

BDSM žaidimuose antkaklis taip pat yra priklausomybės  šeimininkui simbolis. Kartu tai ir įsipareigojimo simbolis. Kartais poros šiam simboliui labiau įtvirtinti atlieka savotišką ceremoniją. Pavyzdžiui, žaidimas prasideda tik tada kai dominuojantis partneris uždeda antkaklį. Arba paklusnusis užsideda ankaklį pats, kai nusprendžia, kad jau yra pasiruošęs žaidimui. Tokiais atvejais, antkaklis tampa viso žaidimo simboliu ir dažnai dėvimas viso žaidimo metu ir nuiimamas tik jam pasibaigus. Nusiimti antkaklį galima tik su dominuojančiojo leidimu. Jei dar tik planuojate žaisti BDSM žaidimus ir jau esate apsisprendę, kad norite išbandyti, gera mintis gali būti kaip dovaną tam, kuris bus paklusniuoju, įteikti antkaklį. Žinoma, pirmiausia, abu būkite aptarę ar antkaklio dėvėjimo idėja jums priimtina.

Taip pat gera mintis aptarti, kokią prasmę būtent Jums turės antkaklis. Galite turėti jų kelis, kurių kiekvienas turėtų prasmę. Internete galima rasti įvairių antkaklių tipų su jų reikšmių paaiškinkinais. Tačiau, mano nuomone, daugiau artumo ir kartu paparastumo sukuria savos simbolikos turėjimas. Pavyzdžiui, jei paklusnusis partneris nusižengia, jam uždedamas bausmės antkaklis. Jei jis buvo geras, jam uždedamas apdovanojimo antkaklis. Taip pat galite įsigyti stilizuotą antkaklį ar kaklo papuošalą, kuris būtų ėjimo į viešumą antkaklis. Tokiu atveju, gali labai jaudinti, kai jį mato visi, tačiau tik jūs žinote jo prasmę.

Taip pat prie antkaklių galite tvirtinti pavadėlį ir su juo tiek vedžioti savo paklusnųjį tiek kažkur pririšti.

Renkantis antkaklį būtinai atsižvelkite, kad jis neveržtų, nesmaugtų, jo kraštai nepjautų odos.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos