Aštrus žaisliukas aštriems pojūčiams

80c2cd29b8e4d7021a80b46751eae3a8Kartais taip nutinka, kad prietaisas, kurį gudrus mokslininkas išrado kaip medicininį įrankį ilgainiui nustojamas naudoti medicinoje, tačiau išpopuliarėja kaip sekso žaisliukas. Taip nutiko su Vartenbergo ratuku, kuris buvo sukurtas žmogaus nervinėms reakcijoms ir jautrumui tikrinti. Tai – ratukas su aštriais dantukais, kurie tikrai puikiai pakutena nervų galūnėles. Dėl šio poveikio ratuką labai populiaru naudoti BDSM pojūčių žaidimams. Tačiau, mano nuomone, jis tinka ir poroms, kurios tiesiog nori aštresnių pojūčių savo miegamajame.

Naudoti jį labai paprasta. Tiesiog važiuoji juo per kūną ir  atrandi naujus pojūčius. Išbandykite įvairias kūno vietas. Vienur pajusite „bėgiojančias skruzdėlytes“, kitur kutenimą, dar kitur – dilgčiojimą ir lengvą skausmą, kuris gali ir labai seksualiai jaudinti. Žaidžiant, žinoma nepamirškite ir erogeninių zonų. Man šis ratukas labai jautriai ir kartu maloniai liečia krūtų spenelius. Taip pat tiek fizinį, tiek psichologinį jaudulį kelia žaidimas juo prie klitorio.

Taip pat daug malonumo kelia pojūčių maišymas. Įdomų ir stiprų jauduliuką sukelia, jei ratuko dūriai kaitaliojami su švelniomis glamonėmis ar kitais švelniais pojūčiais (pvz., plunksnos prisielietimas). Lengvas ir malonaus skausmo pojūtis gali puikiai sustiprinti orgazmą. Beje, ratukas jautriau jaučiamas, jei tuo metu užrištos akys. Taip pat galite žaisliuką atšaldyti šaltu vandeniu ar sušildyti – karštu, tuomet pojūčių paletė gali atsiskleisti dar labiau.

Žinoma, kaip ir su kiekvienu žaisliuku būtina nepersistengti. Nespauskite ratuko per stipriai ir pradėkite nuo lengvų judesių. Taip pat būtinai pasakykite partneriui, jei pajaučiate kažką nemalonaus. Gera mintis išbandant ratuką vis ant kitos kūno vietos ir kaitaliojant, kiek stipriai jis spaudžiamas prie kūno, paklausti partnerio, ką jis jaučia kiekvienu atveju.

Taip atrodo šis žaisliukas

Taip atrodo šis žaisliukas

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos