Masturbuotis yra gerai!

Nuotrauka: www.gurl.com

Nuotrauka: www.gurl.com

Nemaža dalis žmonių, o ypač moterų, gali pripažinti bet ką, tik ne tai, kad masturbuojasi. Tačiau, kad ir kaip gėdytumės, neigtume ar nutylėtume, tą daro dauguma. Ir tai yra puiku.

Kaip žinia, masturbacija yra puikus būdas nuleisti garą, kai norisi, bet nėra su kuo. Tačiau, savęs patenkinimas turi ir kitų privalumų. Žaidimai su savimi gali padėti sumažinti stresą, išvengti nemigos. Taip pat tai yra gera visų svarbių intymių raumenukų treniruotė.

Kokia dar masturbacijos nauda moterims?

Dažna moteris susiduria su problema, jog sunku patirti orgazmą, ar net nepatiria jo visai. Vienas pagrindinių būdų, kaip spręsti šią problemą, gali būti masturbacija. Žaisdama su savimi, moteris geriau pažins savo kūną, atras, kokie judesiai jai maloniausi ir tuomet galės lengvai nukreipti partnerį reikiama linkme. Taip pat, žinodama, kas jai patinka, moteris labiau pasitiki savimi.

Kokia dar masturbacijos nauda vyrams?

Kaip ir moterims, savęs tenkinimas, vyrams gali padėti geriau pažinti savo kūną. Tai tinka tiek ir savo malonumų atradimui, tiek ir , stebint savo  kūną, masturbacija, gali padėti geriau kontroliuoti ejakuliaciją.

Kartais skaitant forumus, tenka pastebėti, kad moterys pyksta ir įsižeidžia, kad vyras masturbuojasi tada, kai tuo tarpu malonumą galėtų suteikti ir netolies esanti mylimoji. Tačiau nereikia perskaityti to kaip žinutės, kad jis pasitenkina save pats, nes jo kažkas netenkina jūsų seksualiniame gyvenime. Tiesiog, masturabacija yra puikus būdas paprastai suteikti sau įvairovės. Lygiai taip pat kaip nesimylime tik viena poza, be vaginalinio sekso išbandome ir oralinį ar net analinį, taip įvairesnių pojūčių vardan, pasižaidžiama su savimi.

O gal kartu?

Atrasti vienas kitą ir sustiprinti tarpusavio ryšį ir intymumą galima ir masturbuojantis kartu. Atrasti partnerio kūna galima jį masturbuojant ir tuo metu jį stebint. Arba mastrubuotis vienas priešais kitą.  Sekso metu, supa per daug malonių jausmų, todėl nepavyksta taip įsijausti į tai ką jaučia partneris. Tuo tarpu, žaidžiant taip, puikiai gali stebėti, kaip jo keičiasi kvėpavimas, širdies plakimas, kaip trūkčioja kiekvienas raumenėlis. Nuostabus jausmas  stebėti visą partnerio kūną, kai jis artėja prie orgazmo ir jį patiria.

Mane rasite ir Facebook!

Tags:

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos