Patiko? Pasakyk tai!

4261b256f5403e22d5ab7b89eb2ea495Ar atsimenate paskutinį kartą, kai partneris padarė kažką tokio nerealiai faino lovoje? Taip? O ar pasidžiaugėte jam tuo garsiai? Jei ne, laikas susiimti.

Komunikavimas – vienas svarbiausių sekso elementų. Ir kiekvienam partneriui labai svarbu žinoti, ką jis daro gerai. Žinoma, galbūt jūs tuo metu išreiškiate savo pasitenkinimą dejonėmis, murkimu ar kitais subtiliais garsais. Tačiau svarbu  tai ir įvardinti. Pavyzdžiui, po aistringo žaidimo, ramiai murksant lovoje, pasakyti „o, žinai, man labai patiko, kaip glostei nugaros apačią“, „ir dar labai patiko, kaip šiandien, buvai grubesnis, norėčiau kada pakartoti“. Kartu galima paklausti „o kas tau patinka, ką aš darau?“. Išgirsti, kokie tavo veiksmai veža partnerį, yra be galo malonu, kadangi pasijauti savotiškai įvertintas (panašiai, kaip gavęs 10). Kartu tai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi ir kelia daugiau idėjų, ką su mylimuoju nuveikti kitąkart.

Pirmas toks pokalbis gali atrodyti ir ne visai jaukus. Bet pabandykite ir atrasite naujus intymumo pojūčius. Įtampai sumažinti, tai galite tai padaryti žaidimo forma. Pavyzdžiui, susirašyti klausimus ant lapelio. Tiesa, jei nuspręsite užsakymus užrašyti, bent jau perskaitykite juos garsiai. Tai po truputį pralauš ledus intymiam pokalbiui bet kada. Kad ir vakarojant prie arbatos puodelio.

Intymumas – tai nėra tik seksas. Tai – didžiulė visuma, susidedantį iš įvairių detalių, kurioje labai svarbų vaidmenį atlieka partnerio pažinimas, artimas ryšys su juo ir gebėjimas atvirai bendrauti.

Daugiau užrašų – Facebook!

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos