Neskubėk išeiti

horny-girl-passiontely-kissing-her-man-while-having-sex-tumblr-girl-on-top-positionJau nemažai rašiau, kaip inicijuoti seksą, kaip vienas kitą aistringai įaudrinti, kaip toliau vystyti veiksmus iki palaimingiausio taško. Šįkart apie tai, kad intymumas ir seksas nesibaigia orgazmu. Akimirkos, kai kūnai ir aistra rimsta, emociškai gali būti pačios stirpiausios ir intymiausios.

Neseniai pastebėjau, kad man žiauriai patinka, kai po baigimo, vyras vis dar lieka manyje. Tas jausmas, kai dar guli vienas ant kito, jauti vis dar susijungusius kūnus bei rimstantį širdies plakimą ir kvėpavimą yra kažkas nuostabaus. Tuo metu dar galima švelniai bučiuotis, glostinėtis, kalbėtis. Tačiau man man mieliausia, tiesiog mėgautis vienas kito atsipalaidavusiais kūnais.

Gera mintis tai išbandyti po pasisėdėjimų ant bybio, kadangi abiem atvejais vienas kito kūnų jautimas veikia labai intymiai. Tačiau kartu suteikia ir labai skirtingus pojūčius. Pirmuoju atveju jauti vis labiau kylančią aistrą ir susijaudinimą, antruoju – jauti kaip tos sukilusios aistros virpuliukai palieka kūnus, palikdami jaukumo jausmą.

P. S. Nerekomenduoju tuo užsiimti besisaugantiems prezervatyviais. Tokiu atveju po sekso geriau tiesiog tingiai pasiglamonėkite.

Tags: ,

One Response to “Neskubėk išeiti”

  1. Nesakysiu Says:

    Visas įrašas toks skanus buvo, toks romantiškas iki tos vietos su žodžiu „bybis“. Čia kaip kokia baisiai neskani dalis patiekale, kaip pipiras cielas, ar lauro lapas. WTF? 😀 Nors kita vertus, juk čia kalbama pastoviai apie aštresnius pojūčius ir juos sukeliančius dalykus. Nėra ko užsiliuliuoti saldybėm. 🙂

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos