Praktinė Tantra

tumblr_lrt0ayPrLg1qa8nzpo1_500Šis įrašas nebus apie tą tikrą Tantrinį seksą. Pakalbėsiu apie jo elemento panaudojimą, kuris puikiai tinka intymumui sustiprinti, erotiškam pasierzinimui, ar tai tikrąjai Tantrai.

Kadangi esam paprasti, o ne kažkokie egzotiški indai, mūsų miegamajame tai vadinama „sėdėjimu ant bybio“. Taigi, esmę supratote – mergina atsisėda ant vyro pasididžiavimo ir tada vyksta nieko. Tiesiog sėdite, žiūrite vienas kitam į akis, kalbatės ir mėgaujatės. Ištikrųjų be galo geras jausmas jauti vienas kitą,  jausti tą intymumą, tačiau neužsiimti seksu. Kartu tai ir labai stipriai jaudina.

Tokį pasisėdėjimą galite paįvairinti kėgelių mankšta. Kas per velnias tie kėgeliai? Tai dubens raumenų mankšta. Mankštinant šiuos raumenis  ne tik į sveikatą vidaus organams, tačiau padeda ir seksualiniame gyvenime. Moterims tai gali padėti lengviau pajausti orgazmą, o vyrams šie pratimai gali sustiprinti erekciją bei padėti spręsti priešlaikinės ejakuliacijos problemą. Taigi, tuo metu kai taip intymiai sėdite abu galite įtempti ir atpalaiduoti dubens raumenis ir tai kartoti. Toks raumenų, tiksliau iš to kylantis, makšties ir penio, spazmavimas puikiai jaučiasi vienas kitam ir kelia jaudulio virpuliukus.

Kaip ir minėjau pražioje, tai taip pat gali būti smagaus pasierzinimo dalis. Atsisėskite ant jo ar pasisodinkite ją, kai partneris(ė) yra stipriai susijaudinęs ir neleiskite kurį laiką judėti. Arba netgi iš pradžių judėkite, o kai orgazmas bus netoli, sustokite ir neleiskite judėti. Toks orgazmo atidėliojimas vėiau jį padaro dar stipresnį.

Na, o jei jau pasinešite ant egzotikos, galite bandyti gaudyti vienas kito energiją irišbandyti tą tikrąją Tantrą.

Tags: , ,

One Response to “Praktinė Tantra”

  1. Marta Says:

    Tiek dubens raumenų pratimai, tiek sueities metu judesių sustabdymas ir tiesiog pabuvimas taip, yra vieni iš būdų spręsti priešlaikinės ejakuliacijos problemą,

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos