Šuniuko poza: vyrai, įdarbinkit rankas!

tumblr_lkx7gcir3m1qeehl4o1_500

nuotrauka: www.decadentlifestyle.net

Neseniai rašiau, kaip moteris gali paįvairinti misionieriaus pozą ir suteikti daugiau malonumo vyrui. Šįkart pakalbėsiu apie šuniuko pozą, kurios metu, moteris turi labai mažai judėjimo laisvės, kai tuo tarpu, vyras turi ją visą, plius – laisvas rankas. Nemažai daliai moterų tai – itin maloni poza, kadangi joje vyro penis puikiai pasiekia G tašką ir jį maloniai stimuliuoja. O pasitelkus daugiau veiksmų, nei tik judėjimas pirmyn atgal, malonumo suteikti galima dvigubai.

Kaip ir minėjau, šioje pozoje vyras turi visiškai laisvas rankas. Tad, mielieji, išnaudokite jas glamonėms. Glamonėkite nugarą, pečius, kaklą, krūtinę, pasiekite klitorių. Stebėkite, kaip ji dar labiau jaudinasi ir murkia iš malonumo. Mane ypač jaudina, kai vyras glamonėja įėjęs į mane, tačiau neatlikdamas frikicijų. Jo jautimas savyje ir kartu jo glamonės sukuria ypač didelį tiek kūnišką, tiek emocinį jaudulį.

Galite su nugara pažaisti ir pasitelkę papildomas priemones žaidimams su ja: ledo kubelius, teptukus, jei praktikuojate žaidimus su vašku, galite pabandyti pažaisti ir būnant šioje pozoje.

Mėgstantiems analinius žaidimus, šioje pozoje, puikiai atsiveria užpakaliukas. Tad šia proga į jį galima ką nors kyštelti, pavyzdžiui, pirštą ar analinį žaisliuką. Dažnai, kai prie G taško stimuliacijos prisijungia ir analinė stimuliacija, orgazmas būna ypač stiprus. O vyrui, žaidžiant su užpakaliuku, lieka didelis vizualinis malonumas.

Jei esate labiau išdykę, šuniuko poza patogi pliaukštelti per užpakaliuką. Pliaukštelėjimo stiprumą ir intensyvumą pasirinkite jums abiems priimtiną. Taip pat, jei mėgstate daugiau grubumo, galite brūkštelti nagais. Kitas, man labai seksualiai atrodantis variantas – mylintis šioje pozoje, suimti moterį už plaukų, ar jei žaidžiate su BDSM’išu antkakliu, suimti už jo ar pavadėlio.

Malonių naujų patirčių ir nepamirškite: rankos skirtos maloninti ne tik save, bet ir savo moterį.

Tags:

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos