Žaidimai su karštu vašku

99466ec31b3dde54139a4cbbf5d3da4b

Lašinti karštą vašką ant kūno – labai populiarus BDSM žaidimas. Taip pat tai gali būti labai stipri erotinė patirtis. Daugeliu atveju, vaškas varvinamas nuo žvakės, tad degančių žvakių liepsna  suteikia ir ypatingą atmosferą.

Pagrindinės saugumo taisyklės

Kaip ir visuose BDSM žaidimuose, svarbiausia yra susitarimas su partneriu. Būtinai pasikalbėkite apie tai supartneriu, prieš lašinant vašką ant jo kūno.

Visų pirma, žaidžiant su vašku, prisiminkite visas saugaus elgesio su žvakėmis taisykles, kad nesukeltumėte gaisro.

Kiekvienos tirpstančios žvakės temperatūra yra skirtinga, tad prieš lašinant vašką ant partnerio, pirmiausia, šiek tiek jo užlašinkite sau ant rankos, kad žinotumėte, ko jis turėtų tikėtis.

Pirmą kartą vaško lašinkite nedaug. Tiesiog leiskite partneriui susipinti su pojūčiais. Taip pat kartu ir pasitikrinsite, ar vaškas nesukelia alerginės reakcijos ant odos.

Nepamirškite, kad partneris karštį gali jausti kitaip nei jūs, tad stebėkite jo reakcijas ir jei nesate tikras dėl to, būtinai paklauskite. Net ir naudojant tą pačią žvakę, kaip ir ankstesnį kartą, priklausomai nuo nuotaikos, kūno temperatūros, jaučiamo nuovarargio ir kitų veiksnių, partneris gali jausti skirtingus pojūčius.

Kuo oda vėsesnė, tuo karštis degins stipriau. Jei norite paeksperimentuoti su pojūčiais ir lašinti vašką ant atšaldytos odos (pvz., leduku), pasirūpinkite, kad vaškas nebūtų labai karštas. Kitu atveju galite stipriai nudeginti odą ir netgi palikti randus.

Iš kuo tolesnio atstumo vašką lašinsite, tuo jis bus vėsesnis.

Kuo ilgiau dega žvakė, tuo vaškas bus karštesnis. Norint su sumažinti kaitrą, karts nuo karto užpūskite žvakę. Ypač tai verta padaryti tuo atveju, jei naudojate labai plačią žvakę, kur pritirpsta daug vaško ir jis laša stambiais lašais.

Jei planuojate ilgesnę sesiją, o ne tik kelis lašus ant kūno, prisiminkite, kad vaškas gali pralašėti pro šalį, tad geriau ką nors patieskite. Atsižvelkite į tai, kad, pro ploną audinį vaškas gali lengvai persigerti.

Nelašinkite vaško ant sintetinių rūbų. Jie gali prikepti prie odos.

Nenaudokite žvakės per arti kūno plaukelių.

Jei nuspręsite naudoti vašką ne nuo žvakės, o, pvz., pašildytą mikrobangėje, nepamirškite, kad jo temperatūra bus netolygi ir įsitikinkite, kad jis nebus per karštas. (Išvis manau, kad čia per daug terlionės. Žvakė paprasčiau.)

Nenaudokite vaško ant tik nuskustos odos, nes galite sukelti infekciją.

Nenaudokite vaško ant veido ir prie galvos plaukų – tai per daug pavojinga.

Kokias žvakes rinktis

Mažiausiai įkaista parafino žvakės. Tačiau, jei jose yra priedų: dažiklių, kvapiklių, įvairių dekoro elementų (įvairių metaliukų, blizgučių ir panašiai pilnų žvakių geriau vengti), temperatūra bus aukštesnė. Taip pat daug kas priklauso ir nuo paties parafino gamybai skirtų medžiagų, todėl net labai panaši žvakė gali turėti skirtingą temperatūrą. Padedantiesiems geriausia rinktis paprastą baltą 100% parafino žvakę.

Bičių vaškas įkaista itin stipriai ir gali palikti stipraus nudegimo žymes, tad nerekomenduoju jo naudoti pradedantiesiems.

Spalvotos žvakės gali paįvairinti žaidimą, leisdamos ant kūno sukurti spalvotą meno kūrinį. Tačiau nepamirškite, kad spalvoms išgauti naudojami priedai gali padidinti žvakės kaitrą. Kai kurie dėl to pirmiausią kūną padengia paprasto parafino sluoksniu, o tuomet spalvoja. Tiesa, naudojant šį būdą, leiskite parafinui pilnai atvėsti, nes kitaip, naudojant kelis sluoksnius, šiluma negalės išeiti iš odos, skverbsis giliau ir gali palikti nudegimo žymes.

Kvapnios  žvakės gali padėti sukurti itin erotišką atmosferą, kadangi kvapas yra ta juslė, kuri mums stirpai įsirėžia į atmintį. BDSM žaidimuose netgi galima netgi sukurti savotišką kodą, kur pajutus tam tikrą kvapą, paklusnusis jau žinotų, kas jo lauks toliau. Tačiau jų taip pat verčiau nesirinkti pradedantiesiems, kadangi jos gali turėti aukštesnę temperatūrą, taip pat įvairūs kvapikliai gali sukelti alergines reakcijas.

Gimtadienio žvakutės gali būti vienos karčiausių, tad rinkitės atsargiai.

Arbatines žvakes geriau naudokie atmosferai sukurti. Jos gali įkaisti labai stipriai, taip pat jų įkaitusų metalą gali būti sunku nulaikyti, tad gali nutikti nelaimė.

Naudojimas

Eksperimentuokite pildami vašką skirtingais kiekiais ir skirtingais dažniais. Stebėkite partnerio reakcijas. Neskubėkite.

Dažnai karštas vaškas naudojamas pojūčių žaidimams, kai partneriui yra užrištos akys ir vaško užlašinama netikėtai. Tačiau prieš pirmuosius kartus, būtinai įspėkite partnerį apie tai, kas jo laukia. Taip jis bus pasiruošęs ir kartu galės analizuoti naujus pojūčius.

Būkite labai atidūs lašinant vašką ten, kur oda yra jautresnė. Taip pat jautriau vaškas jaučiamas, ten, kur kątik pasidarbavo botagėlis ar kitaip buvo suerzinta oda.

Jei vaškas nesukelia jokių alerginių reakcijų, jis gali būti paliktas ant kūno viso žaidimo metu.

Turėkite omenyje, kad nuo plaukuotų kūno vietų vaškas pasišalina sunkiai ir skausmingai. Šiek tiek gali padėti karštas dušas (vaškas turi būti pilnai sustingęs).

Nuo neplaukuotų kūno vietų atvėsęs vaškas gali būti pašalinamas paprasta mentele aštresniu galu, nagais ar tiesieg nulupinėkite jį pirštais.

Norintys labiau pasismaginti, pašalinti dalį vaško gali mušdami botagu. Tiesa, tokiu atveju vaško drožlės tuomet skraidys visur, kur tik įmanoma.

Jei vaško daug ir jis vėsta lėtai, jį prieš pašalinimą galima atvėsinti. Ekstremaliu atveju tinka ledukai ar ledinis vanduo. Paprastesniu ir malonesniu – vandens purkštukas.

Pašalinus vašką, oda būna labai jautri. Patepkite ją raminančiu kremu ar kūdikių aliejumi. Jei matote nudegimų, būtinai patepkite priemone nuo nudegimų.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos