Seksualūs rūbai ir kaip juos gudriai išnaudoti

Pasitikėjimas savimi yra tas dalykas, kuris labiausiai puošia moterį miegamajame. Deja, moterims jo dažnai pritrūksta. Ir daugumai priežastis numeris vienas tam –  savo kūno nemylėjimas. Moterys turi neįtikėtiną sugebėjimą atrasti kiekvieną savo kūno netobulumą ir giliai dėl to pergyventi. Ir tada jau vyras kiek nori gali suokti, kad tavo talija jam pati seksualiausia, tu juo netikėsi, nes pati geriau žinai kaip yra ištikrųjų.

Mano nuomone, paprasčiausias būdas išmokti labiau pasitikėti savo kūnu sekso metu – vieną kartą pajusti save labai žavią. Tą Tikrą Moterį, kuri iš proto gali išvesti bet ką. Netgi save pačią. O tam gudrios moterys gali panaudoti įvairius triukus.

Po 2 dienų tavęs laukia prašmatnus vakarėlis, o grikių dieta „-7 kilogramai per 5 dienas“ nelabai pavyko. Ką darai tu? Turbūt išsirenki suknelę, kuri maskuoja tai, ką laikai trūkumais, išryškini privalumus ir galutiniame rezultate atrodai taip, kad nedelsiant nori pasidaryti selfį ir įsidėti į FB. Taip pat sužaisti galima ir kalbant apie tai, kaip atrodysi mylimajam intymioje aplinkoje (tiesa, tuomet dėl tos FB dalies gerai pagalvokit, kad ir kaip norėtųs).

Krūtinė. Manai, kad tavo krūtinė negraži? Čiupk dailų liemenuką, korsetą ar peniuarą. Jų pagalba ne tik, gali paslėpti, kas nepatinka, tačiau kartu gali pakelti ir dailiai paryškinti krūtinę. Jei nerimaujate, kad krūtinė nukarusi, nedailios formos, turi strijų, prikelkite ją, šiek tiek pridenkite ir rinkitės rūbus kurie ją labiau prilaikys. Kompleksuojant dėl per mažos krūtinės, rinkitės, kaušelius su pakietinimais. Tiesa, geriau nepersistengti su laaaabai išpūstom liemenėlėm, atrodo gan komiškai.

nuotrauka: www.victoriasecret.com

nuotrauka: www.victoriasecret.com

Liemuo. Liemenį vėl gi puikiai maskuoja korsetas, bei įvairūs seksualūs naktinukai. Tiesa, jei turite dailią krūtinę, būtinai rinkitės tokį rūbą, kuris slėpdamas liemenį kartu išryškintų krūtinę.

Nuotrauka: www.lyst.com

Nuotrauka: www.lyst.com

Kojos. Išryškėjusias venas, mėlynes ir kitus kojų negerumus lengviausia paslėpti įvairiomis seksualiomis kojinėmis. Eksperimentuokite su jų raštais ir spalvomis. Jei manote, kad kojos nėra labai laibos, rinkitės specialias, labiau apspaudžiančias kojines.

Nuotrauka: tuningpp.com

Nuotrauka: tuningpp.com

Užpakaliukas. Jei nedrįstate stoti į šuniuko pozą, nes kompleksuojate dėl užpakaliuko, jo problemų maskavimui tinka prailginti korsetai, prailginti ir sijonėlio tipo kojinių dirželiai ar viso kūno kojinės. Jei tam naudosite korsetus ar kojinių dirželius, nebijokite, kad dalis užpakaliuko atsivers – užsižiūrėjęs į tą raištelių pynę, jūsų menamo celiulito jis tikrai nepastebės.

nuotrauka: bellefleurlingerie.tumblr.com

nuotrauka: bellefleurlingerie.tumblr.com

Nepamirškite, kad apsirengti reikia taip, kad jaustumėtės graži ir seksuali pati sau .Kaip atrodai, taip ir jautiesi, o tai kaip jautiesi, yra būtent tai, ką spinduliuojame kitiems.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos