Užrištos akys – aštresni malonumai

6b64279d0a38fe8ca1a46524cc723af6Turbūt vienas erotiškiausių vaizdinių, kai kalbama apie aistringą seksą – užrištos partnerio akys akys. Užrišus akis, užslopinamas vienas svarbus pojūtis, tačiau organizmas tai kompensuoja paaštrindamas kitus – klausą, lytėjimą, skonį. Ne mažiau, būnant užrištomis akimis, kaitina ir nežinojimas, kas vyks toliau. Akių užrišimas galima panaudoti labai plačiai: tiek labai švelnioms preliudijoms, tiek ir BDSM žaidimams.

Puikiai šis būdas tinka nedrįstantiems daugiau dominuoti partneriams. Jei nedrąsu pasižaisti daugiau su mylimojo kūnu ir parodyti daugiau iniciatyvos, nes kaip aš čia durnai atrodysiu, užriškite jam akis ir problema išspręsta.

Kol partneris nieko nemato, pasimėgaukite žaidžiant jo pojūčiais ir nežinojimu, kas laukia.

Užrišus akis, paaštrėja skonio jautimas. Leiskite jam išmėginti skirtingus skonius. Išitepkite lūpas, tai medumi, tai citrina, tai įvairiais valgomais kremais ar kuo tik sugalvojate ir bučiuokite jį skirtingo skonio bučiniais. Neapsiribokite tik lūpomis. Įvairius skonius partneriui galima patiekti ant įvairių kūno vietų (pirštų, spenelių, alkūnės, intymiausių vietų ir t.t.) ir taip priversti parnterį spėlioti, nuo kur šįkart jis nulaižys kažką skanaus. Didesnei įvairovei į žaidimą galima įtraukti ir ledų kubelius.

Kūnas, apribojus regėjimą, įvairius prisilietimus taip pat priima daug jautriau. Išmėginkite skirtingus pojūčius: lieskite partnerį tai švelniau, tai stipriau. Lietimui pasitelkite įvairias priemones: skirtingų tekstūrų audinius, plunksnas, piešimo teptukus, ledukus ar net kažką aštriau, kaip, pvz., aštresnė vonios kempinė ar dantų šepetėlis. Kaitaliokite įvairius skirtingus pojūčius: tegul po aštresnių, seka švelnūs, po karštų bučinių – šaltas ledas ir panašiai. Griubaus sekso žaidimuose išbadykite kraštutinius pojūčius, pvz., pašaldykite partnerio kūną ledukais, o po to ant tos vietos užlašinkite vaško.

Eskperimentuokite su partnerio intymiausiomis vietomis, kol jis nemato. Merginos, išngrinėkite kiekvieną pimpio, kapšelio ir aplink lopinėlį. Tuo tarpu vyrai, iščiupinėkite visą jos vaginą ir, jei dar neradote, atraskite klitorių.

Karts nuo karto žaidžiantis su partneriu galite nurimti ir tyliai tyliai pabūti, priversdami partnerį įtemptai galvoti, ką jūs planuojate.

BDSM žaidimuose užriškite akis baudžiant. Mane itin stipriai jaudina, kai užrišus akis, pirmiausia, kiekvienu nauju mušimo įrankiu švelniai vedžiojama po kūną. Taip pat, nematant stipriai veikia mušimo intensyvumo kaitaliojimas. Tuomet bandai geriau įsiklausyti ir iš garso nuspėti, koks bus smūgis, tačiau ne visad tai pavyksta.

Dar viena idėja – pavesti paklusniajam atlikti kokią nors užduotį, kol jo akys užrištos. Užduotys gali būti įvarios, tiek atnešti jums vandens, tiek patenkinti jus seksualiai. Jei nusprendėte, kad patneris nematydamas turės atlikti kažkokias veiklas ar kurį laiką tiesiog taip vaikščioti namie, būtinai pasirūpinkite, kad jis neturėtų galimybės susižeisti. O jei tokios galimybės nėra (ypač jei naudojate ten, kur partneris gerai nepažįsta erdvės, ar tiesiog yra daug baldų, keliančių riziką užkliūti), geriau patys veskite partnerį. Taip, beje, leisite pajusti papildomą psichologinę kontrolę.

Tags: , , ,

One Response to “Užrištos akys – aštresni malonumai”

  1. Marta Says:

    Apie BDSM sritis, kurios mane domina ir kurios yra išbandytos, bus galima perskaityti dar ne viename mano įraše 🙂
    Idėjos ateina tiek eksperimentuojant, tiek iš įvairių knygų, forumų, blog’ų. Jų yra labai daug, tad konkrečių net nelabai būtų galimybės išvardinti, nes jų yra labai daug.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos