Erotinis masažas – svaigiem malonumam

9ce346e789e95ddc0158df17a3e2f712Masažas – tai puikus būdas atpalaiduoti partnerį ir kartu jį labai stipriai sujaudinti. Ir nesvarbu, jei nesate masažo profesionalai ir visiškai nemokate masažuoti. Jei vadovausitės pagrindinėmis masažo taisyklėmis, jūsų mylimas žmogus tiesiog murks iš malonumo.

Paruoškite jaukią atmosferą. Tam tinka žvakės, rami muzika, smilkalai.

Visad pasirūpinkite, kad partneriui masažo metu nebūtų šalta. Kambario temperatūra turėtų būti komfortabili būti nuogam, idealiausia – apie 25C. Masažuojant viršutinę kūno dalį, užklokite kojas, o masažuojant kojas –  viršutinę kūno dalį.

Šilta turi būti ne tik partneriui, bet ir jo raumenims. Prieš liečiant jį, susišildykite savo rankas ir naudojamą aliejų. Taip pat apšildykite partnerį: intensviai švelniai delnais patrinkite jo kūną arba išskėskite pirštus ir lyg drąskant, tačiau, tik pirštų galais, o ne nagais, spaudžiant glostinėkite.

Naudokite aliejų. Jei neturite specialaus masažo aliejaus, puikiai tinka paprastas, nerafinuotas aliejus. Labiausiai man patinka kokosų aliejus – jis skaniai kvepia, o po masažo oda būna itin švelni.

Stuburas ir maždaug 2 pirštų pločio tarpas prie jo – neliečiama zona. Niekada. Tai labai jautri ir lengvai pažeidžiama zona, todėl ją masažuoti derėtų tik profesionalams.

Jei nemokate masažuoti, tiesiog glostinėkite partnerį. Išbandykite įvairiais technikas: pilnu delnu, pirštų galais, liečiant vos vos, ar spaudžiant stipriau. Naudokite vertikalius, horizantalius, sukamuosius judesius. Švelniai, vis sugniaužiant, panadykite suimti partnerio raumenis. Įvairių technikų galite prisigaudyti ir youtube.

Išbandant kiekvieną judesį, stebėkite mylimojo reakcijas, taip sužinosite, kurie judesiai jam labiausiai patinka.

Atliekant erotinį masažą, neskubėkite prie jautrausių kūno vietų. Pirmiausia išmasažuokite mažiausiai seksualiai jautrias vietas, palaipsniui artėjant prie vis jautresnių. Į savo arsenalą taip pat pasitelkite ir bučinius.

Jei masažą naudojate kaip preliudiją aistringam seksui, neužtęskite masažo. Neskubėkite, tačiau ir nemasažuolote per ilgai. Tik tiek, kad kūnas stipriai įsiaudrintų, tačiau atsipalaidavimas jo visiškai neatjungtų. Masažuojant ilgiau, ypač jei masažuojamas visas kūnas, partneris itin atsipalaiduoja, tad geriau jam leisti ir toliau grimzti į saldžią palaimą ir patirti orgazmą jūsų rankų ar burnos pagalba (nebent jūsų partneris nusiteikęs kitaip).

Po masažo seanso šiltai apklokite partnerį ir leiskite jam ramiai pagulėti. Būtinai jį apsaugokite nuo skersvėjų, ypač nugarą, kitaip po kelių valandų palaimingus masažo prisiminimus gali pakeisti susukęs raumenų skausmas.

Taip pat nepamirškite vienas su kitu pasidalinti savo emocijomis ir patirtais pojūčiais.

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos