Mažos gudrybės tarpusavio intymumui sustiprinti

477836927e6df7308c48cfb1275b82d7Geresnis seksualinis gyvenimas visiškai nereiškia, kad turite išbandyti beprotiškiausias sekso pozas ar idėjas. Visų pirma, prie geresnio sekso veda jūsų susikurtas intymumas.

Keletas smagių idėjų, padėsiančių stiprinti intymumą kasdieniame gyvenime.

Parodyk, kad žaviesi savo mylimuoju. Leisk jam jaustis patraukliu, seksualiu ir geidžiamu. Tam padės puikūs pagalbininkai – komplimentai.

Primink, kad esi laiminga su juo. Tai ne tik pakels nuotaiką, bet ir pridės pasitikėjimo savimi kaip partneriu.

Prisėsk jam ant kelių. Tai žaisminga, seksualu ir labai intymu.

Prisimink tai, ką jis labiausiai mėgsta. Turbūt puikiai žinai kokį skanėstą išrinkti parduotuvėje, kai nori palepinti savo mylimąjį. Lygiai taip pat nereikėtų pamiršti subtiliomis smulkmenomis palepinti mylimojo ir meilės žaidimuose. Pavyzdžiui, apsirenk suknelę, kuri jo nuomone yra seksualiausia.

Susikurkite seksualų grojaraštį. Vėliau tereikės vienos dainos, kuriai užgrojus, mintys nevaldomai pradės suktis apie seksą.

Nepamirškite bučinio po sekso. Iškart po meilės žaidimų, nebėkite strimgalviais į dušą ar ieškoti nosinaičių. Skirkite dar bent akimirką dėmesio ir švelnumo vienas kitam.

Nuprauskite vienas kitą. Turbūt ne viena pora išbandė jaudinančias glamones duše. Tačiau pabandykite vienas kitą nuprausti. Tai gali būti labai intymi patirtis.

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos