Naujųjų Metų pažadai geresniam seksualiniam gyvenimui

eb280b86788a03b85ff17e02967ab796Prieš Naujuosius Metus dauguma mėgsta apžvelgti praėjusius metus ir apmąstyti, ką keisti, kad ateinantys metai būtų geresni. Tad kodėl, duodant Naujametinius pažadus, nepagalvoti ir apie seksualinį gyvenimą?

Skirsiu daugiau laiko intymumui. Kasdienė rutina dažnai mus verčia apsikrauti darbais, nuolat kažkur bėgti ir skubėti. Šioje gyvenimiškoje karuselėje labai svarbu kartais stabtelti ir skirti laiko sau, partneriui ir judviejų intymiam ryšiui. Nepamirškite parodyti vienas kitam artumo ne tik lovoje, bet ir karts nuo karto apsikabinant, priglundant, pasibučiuojant ar pasiūlant padaryti atpalaiduojantį masažą.

Daugiau spontaniškumo. Planuojant savo savo laiką nutinka ir taip, kad net seksas tampa suplanuotas ar turi „savo laiką“. Kartais atsipalaiduokite ir leiskite aistrai tiesiog jus užklupti.

Išbandysiu daugiau naujovių. Nauja poza, naujas sekso žaisliukas ar bet kokia kita nauja idėja. Nenustokite eksperimentuoti!

Daugiau žaismingumo. Viliokite ir erzinkite vienas kitą. Tegul seksas būna ne tik aistringas, bet ir žaismingas.

Neišsisukinėsiu nuo sekso. „Šiandien labai pavargau“, „skauda galvą“, „šiandien nesidepiliavau“ ir šimtai kitų nelabai aiškių priežasčių, dėl kurių atsisakome sekso. Kilus tokiom mintim, pagalvokite, ar tikrai nenorite sekso, ar tiesiog nepadoriai sutingote. Jei tai – antrasis variantas, verčiau pasiduokite aistrai ir tikrai nepasigailėsite.

Įsigysiu naujus seksualius apatinius. Nauja seksuali apranga visad šventė. Ypač mylimajam. Tad nepraleiskite progos!

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos