Kodėl verta mylėtis iš ryto?

tumblr_lijntnxi141qh3yiso1_500Ko jums reikia gero ryto pradžiai? Puodelio stiprios kavos? Skanių pusryčių? Dušo? O gal gero rytinio sekso?

Visgi, rytinio sekso mintis gali nežavėti, jei esate pelėda, nusiteikęs snausti iki pat paskutinės minutės, o vėliau strimgaviais šokate ruoštis, nes jau vėluojate. Tačiau retkarčiais tingų rytą tikrai verta paaukoti.

Seksas teigiamai veikia nuotaiką. O kas nenori išlipti iš lovos su šypsena? Nuotaikingai pradėjus dieną, žymiai didesnė tikimybė, kad ją visą praleisite daug pozityviau mąstydami. O tai išlaisvina nuo streso.

Taip pat rytinukas puikiai išbudina. Tikėtina, kad po rytinio sekso geriau jausitės ne tik fiziškai, bet ir galvoje taps šviesiau. Juk sekso metu, ypač suaktyvėja smegenų veikla. Todėl dieną pradėsite žymiai žvalesni.

Rytinis seksas – gera rytinė mankšta. Kas gali būti geriau nei sportuoti ir kartu jausti didžiulį malonumą.

Seksas – labai intymus dalykas. Galbūt daugelį  rytų praleidžiate subiai ruošdamiesi dienai ir visiškai pamirštate parodyti šiek tiek dėmesio partneriui? Skirkite laiko intymioms akimirkoms net ankstyvą rytą. Tai puikiai atsilieps jūsų santykiams.

Neturite laiko seksui? Tiesiog skirkite laiko glamonėms, žaismingam erzinimui ir gundymui. Taip padarydami įžangą laukiančiam vakarui. Tai ne tik pakels jūsų nuotaiką, sustiprins intymų ryšį, bet ir vers visą dieną vis pasvajoti apie aistros proveržį tik grįžus namo.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos