Gidas renkantis pirmus sekso žaisliukus

1a8f8879333870ad50ec1fbc5d4c0258Norite paįvairinti seksualinį gyvenimą ir įsigyti sekso prekių, tačiau esate visiški naujokai, o akys raibsta nuo pasirinkimo įvairovės? Keletas patarimų, nuo ko pradėti.

Pirmiausia, pasikalbėkite su antrąja puse, kas jus domina ir ką norėtųsi išbandyti. Nekyla idėjų? Apgalvokite, ką jūs esate išbandę savo seksualiniame gyvenime ir kaip tai būtų galima patobulinti įsisgijus erotinių prekių. Jei mėgstate masažus, galbūt jums tiktų masažinė žvakė. Jei išbandėte vienas kitą pririšti prie lovos, galbūt metas įsigyti antrankius. Patiriate orgazmą tik stimuliuojant klitorį? Pasvarstykite apie sekso žaisliuką jo stimuliacijai.

Vis dar trūksta idėjų? Atsidarykite erotinių prekių parduotuvės katalogą internete ir peržiūrėkite visą asortimentą. Jei nelabai aišku, kaip veikia ir kokius pojūčius kelia kai kurios prekės, perskaitykite detalesnį prekės aprašymą bei išbandžiusių atsiliepimus. Kartu su partneriu aptarkite kiekvieną žaisliukų grupę: norėtumėte išbandyti, galbūt norėtumėte išbandyti kažkada ateityje ar niekada nenorėtumėte to išbandyti. Būkite atviri vienas kitam. Nesistenkie sakyti „taip“ vien dėl to, kad partneris nori išbandyti konkretų žaisliuką. Savo miegamajame naudokite tik tai, kas jaudina jus abu.

Nusprendėte kokių žaisliukų norite? Dabar metas išsirinkti tiksliai. Pavyzdžiui, jei norite įsigyti vibratorių, jų atrasite daugybę rūšių. Pagamintų iš skirtingų medžiagų, skirtingų dydžių, formų ir spalvų, turinčių skirtingus vibravimo dažnius ir galingumus, kurie reguliuojasi arba ne, įkraunamų arba su baterijomis ir t.t. Išsirinkti gali padėti ir atsiliepimai internete, tad nepatingėkite visad pasiskaityti daugiau, prieš galutinai išsirenkant.

Pradžiai rinkites švelnesnius ir mažesnius žaisliukus. Pavyzdžiui, jei ketinate rinktis antrankius, rinkitės švelnesnius ir paminkštintus. Jei ketinate pirkti analinį žaisliuką, rinkitės patį mažiausią.

Nepirkite pačių pigiausių erotinių prekių. Labai didelė rizika, kad jos bus nesaugios naudoti, neteiks didelio malonu ar neatliks savo paskirties bei greit sulūš ar suges. Tačiau, jei esate tik pradedantieji, nesirinkite ir pačių brangiausių žaisliukų. Kartais taip nutinka, kad net ir labai kokybiškas sekso žaislas kai kuriems žmonėms nesukelia malonumo ar norisi visai kitokių žaisliuko funcijų. Geriau įsigykite daugiau įvairesnių kokybiškų žaisliukų už vidutinę kainą. Vėliau, atradus jų pliusus ir minusus, taps lengviau rinktis aukštesnės kokybės prekes.

Pasidomėkite išsirinktų žaisliukų priežiūra. Atminkite, kad sekso žaislikus visad reikia dezinfekuoti tiek prieš naudojant, tiek panaudojus. Skirtingiem žaisliukam tinka skirtingos priemonės, tad būkite atidūs. Taip pat, jei tai vaginalinis ar analinis žaisliukas, kartu su juo reikės naudoti lubrikantą. Naudokite tinkamą lubrikantą. Kai kurie lubrikantai gali sugadinti jūsų žaisliuką, tad būkite atidūs ir būtinai perskaitykite rekomendacijas ant žaisliuko pakuotės. Atminkite, kad silikono pagrindo lubrikantas gali pakenkti silikoniniams ir tikros odos imitacijos žaisliukams. Taip pat nutarę pasilinksminti su sekso žaisliukais geriau atsisakykite aliejaus pagrindo lubrikanto.

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos