BDSM: galios parodymas, suimant už plaukų

Nuotrauka: http://www.sexualdarkage.com/tag/hair-pulling/

Nuotrauka: http://www.sexualdarkage.com/tag/hair-pulling/

Sugriebti nuolankųjį partnerį už plaukų – puikus būdas parodyti galią. Tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Todėl tai puikiai tinka tiek BDSM žaidimas, tiek tiesiog grubesniam seksui.

Istoriškai susiklostė, kad moteriai plaukai buvo tai, kas sakralu, saugotina. Dažnai tai – moters grožio simbolis.

Viesiems žinomi  pavyzdžiai, kai moteris priklausomybės išraiška vyrui yra kasų nukirpimas ar plaukų slėpimas skara. Dažnai tuo psichologai aiškina ir berniukų potraukį atkreipti mergaičių dėmesį tampant jas už kasų. O kur dar stereotipinis paveikslėlis, kaip urvinis žmogus moterį į savo urvą tempia būtent už plaukų.

Taip pat nukirpti plaukus, juos nuskusti ar netgi nurauti buvo taikoma ir, kaip bausmės priemonė itin pažeminanti moterį.

Tiesa, nereikia pamiršti ir vyrų. Kai kuriose tautose pralaimėtas mūšis kariui reikšdavo plaukų nukirpimą ar nuskutimą. Kalėjimuose, nors ir taikyta, kaip prevencinė priemonė nuo utelių, galvos skutimas buvo naudojamas ir pažeminimui. Mums puikiai žinomas sovietmetis, kai ilgaplaukiam skutamos galvos, taip pat ne dėl ko kito, o pažeminimo. Kariai ar vienuoliai galvos skutimu išreikšia atsidavimą ir priklausomybę.

Taigi, plaukai, tiek vyrams, tiek moterims yra psichologiškai jautri vieta. Tiesa, stereotipiškai susidėliojo taip, kad tempiamą už plaukų pirmiausia įsivaizduojame moterį. Tad BDSM žaidimų metu sugriebti vyrą už plaukų gali būti dar linksmiau. Jei jis asocijuoja tai kaip moterišką bausmę, nubausti jį, kaip baudžiamos moterys, gali dar labiau žeminti.

Plaukų tempimas sukelia fizinį skausmą, kadangi tai viena jautresnių kūno vietų, tačiau kartu nemažai daliai aštresnį seksą propaguojančių, sukelia ir didelį seksualinį susijaudinimą. Suėmimas už plaukų apriboja galvos judesius, tad ir pasipriešinimą. Tuo metu nuolankiojo galvą galima pakreipti norima linkme, prilenkti jį (pavyzdžiui tam, kad pamalonintu oraliniu) arba kaip tik pakelti jo galvą prie savęs (žiauriai seksualu kai, dominuojantysis suima už plaukų, pakelia gavlvą prie savęs ir valdingai pažiūri į akis ir pabučiuoja).

Kaip ir visa kita tokiuose žaidimuose, suimti už plaukų reikia išlaikant saugumą. Nesuimkite per stipriai, kadangi, kaip jau minėta, galvos oda yra labai jautri. Geriausia suimti viršugalvio plaukus. Suėmus plaukus prie kaktos ar smilkinių, bus žymiai skaudžiau. Taip pat nepersistenkite su stipriais judesiais, suėmus už plaukų – rizikuojate išpešti didelį kiekį plaukų, pažeisti galvos odą ar sutraumuoti kaklą.

Prieš sugriebiant partnerį už plaukų, būtinai apie tai padiskutuokite. Ar tai jį jaudina, ar tai jam būtų priimtina ir būtinai išsiaiškinkite ribas.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos