BDSM: pagrindinės taisyklės maloniam užpakaliuko mušimui

z356

Nuotrauka: https://theracerx.files.wordpress.com/2011/09/z356.jpg

Gauti per užpakaliuką man yra vienas erotiškiausių BDSM žaidimų komponentų. Ir turbūt nesu viena tokia, kadangi bent nedidelius pliaukštelėjimus per užpakalį sekso ar preliudijos metu išbando ir pernelyg į fetišus nelinkusios porelės.

Gauti kailin, netgi jausti užpakaliuko kaitimą ir dilgčiojimą kurį laiką po to labai malonu ir jaudina, jei tai atliekama saugiai ir atsakingai. Tad šis įrašas bus apie svarbiausius dalykus, kuriuos reikia žinoti prieš išperiant savo išdykėliui/ei kailį, kad tai įvyktų saugiai, o išpertasis norėtų tą pakartoti dar ir dar.

Šįkart ir su daugiau vaizdinės medžiagos, kadangi paveikslėliai padeda geriau suprasti ir atsiminti vėliau.

Pokalbis. Nieko naujo – viskas BDSM žaidimuose privalo prasidėti nuo pokalbio. Pirmiausia, turite žinoti, ar partneris norėtų būti mušamas ir ar su tuo sutinka. Toliau – būtina išsiaiškinti detales: ar partneris pageidauja, kad būtų išbandomi įvairūs mušimo įrankiai, ar norėtų, kad nebūtų žymių, o gal būt – šiek tiek raudonio ant užpakaliuko ar net nieko prieš ir turėti ryškesnes, ilgiau išliekančias žymes.

Muškite tik ten, kur yra saugu. Geriau plakite žemiau, nei aukščiau, sukeldami riziką sveikatai. Venkite pataikyti į apatinę nugaros dalį, kadangi ten daug jautrių nervinių centrų, taip pat galite pažeisti inkstus, laikinai „atjungti“ apatinę stuburo dalį ar sukelti rimtesnių padarinių. Taip pat atsiminkite, kad smūgiai žemiau sėdmenų, palieka ryškesnes žymes ant kūno.

KOrihvj

Apšilkite. Niekada nepradėkite nuo stiprių smūgių. Net jei esate nusiteikę eiti toliau ir išperti pakankamai stipriai, geriau pradėti silpnesniais smūgiais. Tuomet kūnas po truputį įpranta, kylantis jauduys išskiria adrenaliną, kuris natūraliai organizme malšina skausmą, tad vėlesnius stipresnius smūgius priimate su malonumu. Tuo tarpu, sušėrus stiprią porciją iškart ir tęsiant toliau, atlaikyti gali būti labai sunku ir norėsite stabdyti. Taip pat, apšilimui, ypač pradedantiesiem, puikiai tinka iš pradžių pliaukštelti per rūbus, vėliau – apatinius ir galiausiai – nuogą kūną. Taip po truputį išlukštenant pojūčius. Tiesa, per rūbus reikėtų pliaukštelti tik ranka. Niekada netrenkite per rūbus kokiu nors įrankiu, ypač stipriai, kadangi nematysite, kur tiksliai nusileidžia smūgis ir jis gali tekti ten, kur geriau nereikėtų.

Jei naudojate naują mušimo įrankį (jei neturite specialaus, galite naudoti šepetetį, liniuotę, virtuvinę mentelę, diržą, šlepetę). Žinokite, kokius pojūčius kiekvienas jų sukelia, kokias žymes palieka. Pirmiausia, dar ne žaidimo metu, pabandykite nestipriai pliaukšteltis sau (per ranką ar šlaunį), kad gerai pajustumėte, kokį pojūtį konkretus daiktas sukelia. Taip pat, ypač jei naudojate botagėlius, rimbus, gera mintis juos išbandyti ant pagalvėlės, kad matytumėte, kur tiksliai smūgis nusileistų ant kūno (patikėkit, tie padargai kartais skrieja taip, kaip nesitikėjai).

Partnerį prie naujo mušimo įrankio taip pat pratinkite pamažu. Pirmiausia juo tik prilieskite, kad partnetis suprastų jo formą, tekstūrą, priprastų prie jo. Taip pat puiki idėja kas kart sudavus partneriui, paprašyti įvertinti skausmo stiprumą nuo 1 iki 10, kad geriau įvertintumėte, ką jaučia partneris, kadangi kiekvieno skausmo slenkstis yra skirtingas.

Įtakos skausmo pojūčiui turi ir poza, kurioje esate. Mažiausiai skausmingomis laikoma, kai mušantysis persimeta savo partnerį per kelią (man ji pati seksualiausia). Taip pat pojūčiai švelnesni, kai lovoje įsitaisoma pusiau gulomis ant kelių, alkūnėmis atsirėmus į lovą (kaip šuniuko poza). Skausmingiausiai priimami smūgiai, kai priimantis smūgius yra šiek tiek pasilenkęs ir atsirėmęs į kažką, pasilenkęs ir liečia kojų piršus ir, kai atsigulęs ant nugaros ir pakėlęs kojas į viršų.

Kuo galima mušti.

tumblr_n9gewqHhg61twwkrmo2_r1_400

Kokias žymes kas palieka.

tumblr_n9gewqHhg61twwkrmo3_r1_400

sbIVe2i

Pozos mušimui.

cH04Olu

Paspaudus paveikslėlį, pasididina.

1TBlsXy

Smūgius lengviau pakelti tuomet, kai intensyvūs smūgiai nėra ištisai į tą pačią vietą, nespėjus praeiti ankstesnio smūgio pojūčiams. Tad darykite pauzes tarp sudavimų, netrenkite nuolat per tą pačią vietą. Taip pat pažaiskite pojūčiais – po stipresnių smūgių paglostykite tą vietą, leiskite skausmui šiek tiek nurimti.

Po viso žaidimo labai svarbu pasirūpinti savo partneriu. Nors abu puikiai suvokiate, kad tai žaidimas ir dėl to sutarėtė, žmogaus psichologija gali suveikti nenuspėjamai (ypač tai jautru, jei partneris kažkada gyvenime buvo patyręs smurtą). Po žaidimų emocijos dažniausiai dūzgia lyg bičių avilys ir persipina tarpusavyje, euforija ir adrenalino protrūkis, gali suveikti kaip nuotaikų pokyčių katalizatorius. Leiskite partneriui nurimti, parodykite jam švelnumo, dėmesio. Pasirūpinkite, kad jis jaustųsi patogiai. Jei mušama buvo ypač intensyviai ir liko ryškesnių žymių, patepkite odą raminančiu losijonu, kremu ar aliejumi.

aftercare

Tags: , , ,

3 Responses to “BDSM: pagrindinės taisyklės maloniam užpakaliuko mušimui”

  1. Joleta Says:

    Ačiū už tokį išsamų straipsnį! Viskas aprašyta kaip ir įsivaizdavau! Pridurčiau, kad vibratoriai moterims itin padidina malonumą tokių žaidimų metu!

  2. Skirmante Says:

    Man patinka sužinoti dsugiau apie bdsm nes mes su vaikinu užsiimame bdsm nes aš senai apie tai svajojau bet tiesog nebuvo tinkami vaikino.o sutikus ji iš karto supratau kad jis gali buti tikras valdovas.Norėčiau sužinoti koks turi buti tikras valdovas ir tira vergė su bdsm detalėmis.

  3. Marta Says:

    Skirmante, šiame bloge yra atskira BDSM kategorija, kurią rasite čia . Joje rasite straipsnius, kurie aptaria pagrindinius vadovavimo ir paklusnumo principus, taip pat yra įvarių straipsnių su idėjomis. Jų bus ir daugiau, tad sekite mano blogą arba Facebook.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos