Įvadas į BDSM: paklusnumas

nuotrauka: http://weheartit.com/entry/group/7777613

nuotrauka: http://weheartit.com/entry/group/7777613

BDSM žaidime neišvengiamai vienas būna dominuojantis, kitas – paklūstantis. Atrodo, kad būti paklusniajam didelio mokslo nereikia: vergauji šeimininkui ir tiek. Tačiau tam, kad žaidimo metu būtų malonu tiek jums, tiek dominuojančiam – jūs taip pat turite pasistengti.

Prieš žaidimą būtinai aptarkite, kas jums nepriimtina, kas jums būtų per daug sudėtinga (pvz., nepakeliate skausmo tam tikrose srityse, turite problemų su keliais, todėl negalite ilgai klūpėti ir panašiai). Taip pat pasipasakokite, ką žaidimo metu, būnant nuolankiuoju, norėtumėte išbandyti, ar kas jus itin jaudina ir sukelia didelį malonumą. Taip dominuojančiam bus lengviau susidėlioti veiklą su jumis ir žaidimas pateisins jūsų lūkesčius.

Nebijokite naudoti saugos žodžio, prašyti prilėtinti tempą ar stabdyti, jei kažkas nemalonu. Puikiai žinau pagundą, „šiek tiek pakentėsiu, nėr čia baisiai, neelegantiškai atrodys stabdyt dabar“. bet, deja, tai tik pablogina situaciją vėliau. Geriau jau perlipt išdidumą, pristabdyti tempą ir toliau mėgautis malonumais. Jūs neprivalote atlaikyti visko, kadangi tai vyksta jūsų abiejų malonumui.

Karts nuo karto parodykite dominuojančiam, kad jums patinka. Jūsų partneris jus skriaudžia ir jam gali iškilti dvejonių, ar tai nėra per daug ir tai gali pradėti gadinti nusiteikimą. Galima malonumą išreikšti netiesiogiai. Pavyzdžiui, nepaklusni pabūnu ne tik todėl, kad jaudina sutramdymas, bet ir todėl, kad duočiau ženkla šeimininkui, kad viskas gerai, galima tęsti. Tačiau didesnio aiškumo dėlei, ypač pradžioje, manau, gera mintis išreikšti malonumą ir garsiai.

Niekad nepamirškit, kad tai žaidimas. Viską, ką jums sako ir ką su jumis daro tėra spektaklis. Neįsižeiksit, jei jus kažkaip pavadins ar lieps daryti jums nemalonius dalykus. Įsijauskit į vaidmenį. O jei tam tikras dalykas pernelyg jums nemalonus, būtinai būtinai apie tai pasakykite.

Po žaidimo aktyviai dayvaukite diskusijoje apie tai, kas jums patiko, kas nepatiko ir ką reikėtų tobulinti. Taip pat, nepamirškite, kad po žaidimo dėmesio ir švelnumo reikia ne tik jums, bet ir dominavusiajam. Taip pat gali būti, kad jis abejos, galbūt su jumis elgėsi per žiauriai ar nemaloniai. Būtinai jį nuraminkite.

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos