Grubus seksas: teorinė dalis

tumblrmhs9usqxg71r64z6mo1r2500Įvairių apklausų rezultatais, viena populiariausių moterų seksualinių fantazijų yra grubus seksas. Ir nieko nuostabaus. Tiek pilnai atsidavusios vyro jėgai, tiek, atvirkščiai, perėmusios kontrolę kalės, įvaizdis yra labai seksualus.

Pirmas žingsnis į kokybišką ir malonų grubų seksą yra geras ir nuoširdus pokalbis. Taip, žmonės to labai nemėgsta. Bet pasakyti „pamylėk mane grubiai“, čia neužteks, kadangi rezultatas gali sukelti nusivylimą. Kiekvienas turime skirtingą grubumo suvokimą, todėl lūkesčiai gali skirtis. Vyras, gavęs  tokį pasiūlymą gali pasimesti ir išvis nežinoti, ką su tavimi dabar daryti. Gali nutikti taip, kad jis apsidžiaugs ir su iniciatyva pačiups tave už plaukų, parklupdys ir lieps čiulpti, kai tuo metu tu tikėjais, kad jis tiesiog nuplėš tavo rūbus ir, grubiau suspaudęs tavo rankas, pamylės, tad dabar jautiesi įskaudinta ir pažeminta. O gal atvirkščiai, norėjai stipriai gauti per užpakaliuką išvadintų kekše, o tave tiesiog neypatingai stipriai maigo, imituojant grubumą, nes bijo tave užgauti.

Leistis skriaudžiamai yra ypatingai intymus dalykas, kadangi riba tarp didelio malonumo ir sužalojimo (tiek fizinio, tiek psichologinio) yra plona, todėl atvirumas yra labai svarbu. Būtina žinoti, kas jums yra priimtina ir kiek priimtina. Kadangi tiesiog sėdėti ir vardinti nėra lengva, galima tiesiog atsidaryti grubių idėjų sąrašiuką internete ir aptarti, ką norėtumėte išbandyti, kas visai nieko būtų tolimesnėje ateityje, o ko nedarytumėt niekada. Internetinių šaltinių pilna, o plačiau tokių žaidimų idėjas aprašyti planuoju ateityje, tad kol kas pateiksiu tik pagrindines ir populiariausias jų: įsakinėjimas/pakeltas tonas, dirty talk’as, žnaibymasis ir kandžiojimas, braižymas, tempimas už plaukų, mušimas per užpakalį (ir ne tik), rolių žaidimai(pvz., valdovas-vergė), surišimas/antrrankai/judėjimo apribojimas, privertimas kažką daryti, agresyvūs judesiai, partnerio orgazmo kontrolė, sekso žaislų naudojimas. Galite net atlikti tokį testą http://mojoupgrade.com/

Aptarę, kas jus traukia, nepamirškite aptarti detaliau. Pavyzdžiui, jei  traukia būti išpertai, aptarkite, ar norėtum gauti kailin tik ranka, ar ir panaudoti specialius batogelius, diržą ar dar ką nors. Ar norėtum gauti tik pati, ar ir išbandyti ant partnerio ir ar jam tai priimtina. Pagooglinkite apie tai daugiau, paskaitykite kitų porų patirtis, naudojamas technikas (deja, kolkas daugiau informacijos tik užsienio forumuose ir bloguose, bet pati pasistengsiu, kad  daugiau tokios informacijos būtų ir lietuvių kalba).

Kai baigsite svarstymus ir nuo žodžių pereisite prie darbų, nepamirškite, kad būtina pasisakyti, jei kažkas nepatinka, nemalonu, ar norite šiek tiek primažinti tempą. Jūs abu iš šios patieties norite pajusti malonumą. Ir net jei tas malonumas gaunamas iš kankinimo, tai turi būti tiek, kiek tai kelia malonumą ir saugų komfortą. Niekada nepersistenkite. Geriausia pradžioje išbandyti švelnų grubumą ir žiūrėti, jums užtenka ar norite eksperimentuoti daugiau.

Galiausiai, labai svarbu, kad po grubaus sekso, viskas nesibaigtų išsiskirstymu kaip niekur nieko. Jūs pakeitėt vaidmenis, išėjot iš įprastinio savęs, todėl esat pilni emocijų. Dabar būtinai viską aptarkit. Pakalbėkit, kas patiko, kas nepatiko, ką reiktų daryti kitaip ir ko nebedaryti. Ir būtinai būtinai rodytkite vienas kitam ypatingai daug dėmesio, švelnumo ir meilės.

Tags: , ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos