Damos, kojas aukštyn

f863718ec877662b178e6a662fae508b

Nuotrauka: pinterest.com

Vienos mėgstamiausių mano sekso pozų yra tos, kurių metu gulint reikia pakelti kojas į viršų. Vienų privalumas tas, jog gali visiškai matyti partnerį, kitos tiesiog labai malonios.

Kojos ant pečių – būtent ta poza, kuri suteikia malonumą stebėti kaip juda vyras. Vyras šioje pozoje taip pat puikiai gali mėgautis vaizdu. Beje, matyti, kaip tave nužiūrinėja ir tavim grožisi, taip pat papildomas jauduliukas (ir neprisigalvokit nesąmonių ir nekompleksuokt, panos, jei žiūri, vadinasi, gražu – mėgaukitės tuo).

Kitas šios pozos variantas – abi kojos ant vieno peties. Ši poza turi papildomą pliusą už tai, kad geriau jaučiasi judesiai viduje. Tiesa, bent aš fiziškai didesnio malonumo nejaučiu, bet emociškai, viską jausti labiau, tikrai veikia. Tuo tarpu vyram ši poza gali suteikt papildomo malonumo dėl susiaurėjančio įėjimo.

Dar viena pozos variacija – laikyti kojas ne ant pečių, o įremti vyrui į krūtinę. Tokiu būdu pasikeičia kampas ir pradedamas stimuliuoti G taškas. Taip pat paįvairinti galima vieną koją laikant ant peties, o kitą – įremti į krūtinę. Tiek šios, tiek sekanti aprašoma pozos man yra malonesnės, kai šlapimo pūslė yra šiek tiek pilna.

Na, ir karūnos deimantas – poza, kurią tiesiog vadinu „G taško poza“. Tai, kai laikant kojas vyrui ant pečių, jis palinksta tiek, kad moters kojos atsduria jai prie krūtinės. G taškas šioje pozoje stimuliuojamas itin stipriai. Taip pat mylntis šia poza pakankamai patogu bučiuotis. Dabar pagalvojau, koks rezultatas būtų, jei šioje pozoje sukelti abi kojas ant vieno peties? Redakcijos lovoje dar to bandyti kol kas neteko, bet, matyt, išbandyta bus (ane, vyr. redaktoriau?). Rezultatai (ar malonu, ar visgi išsisukau koją) bus.

Nuotrauka: menshealth.com

Nuotrauka: menshealth.com

Beje, paprasčiausią misionieriaus pozą taip pat galima paįvarinti pakeliant kojas ir, pvz., apglėbiant jomis partnerį per liemenį. Čia taip pat didelio skirtumo nejauču, bet malonu stipriau priglusti prie įkaitusio vyro kūno.

Tags: ,

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos