Gundymas

Nuotrauka: http://inkinsideout.com/2013/09/23/bedtime-fashionista/

Nuotrauka: http://inkinsideout.com/2013/09/23/bedtime-fashionista/

Gundymas – vien pats žodis skamba paslaptngai ir maloniai. Gundant sužadinama aistra. Gundymas į santykius įneša daugiau žaismingumo. Gundymo žaidimas labiau įkaitina, ko pasekoje patiriame stipresnius pojūčius. Taip pat gundymas padeda pagauti reikiamą nuotaiką. Gyvenimo tempas, darbai ir krūvos kitų reikalų kartais paveikia taip, kad atrodo nebelabai yra noro, o gal net ir jautiesi nelabai seksualiai. Bet mažos gundymo gudrybės sugeba gretai pakeisti situaciją.

Paprasčiausias ir puikiai visiem pažįstamas būdas – seksuali apranga. Seksualūs rūbai, apatiniai, aksesuarai – tai smulkmenos, kurios per trumpą laiką gali padaryt stulbinamą efektą. Tai dažniausiai moterų sritis (kalbant ape vyrų aprangą, kostiumas man sesksualiausia nenuginčjamai), tačiau tokia apranga skirta ne tik apžavėti vyrą. Apsrengusi rūbus, kuriuos pati moteris laiko itin seksualiais, ji pati jaučiasis gražėsnė, seksualesnė ir labiau pasitiki savimi. Apie patį rūbų asortimentą turbūt neverta pasakoti, kadangi jis visiems pukiai žinomas. Tačiau norėčiau pasidalinti vienu atradimu. Tai kūno kojinė. Tikrai skeptiškai žiūrėjau į šitą reikalą, nes iš pradžų atrodė, kad apsiengusi matysiu pigų vulgarumą. Tačiau perskaičiusi nemažai gerų atsiliepimų, nusprendžiau išbandyti. Prieš rengiantis atrodė keista – kažkoks pėdkelniškas skudurėlis. Tačiau apsrengus rezultatas nenuvylė.

images

Dar vienas mėgstamas mano būdas pakurstyti emocijas – seksualios žinutės ir paveikslėliai. Smagu tokius siųsti ir gauti darbo dienos metu, kai žinai, kad sustiksi tik vakare. Beje, kartais seksualius vaizdus gauti ar siųsti jaudina net labiau, nei tekstas. Idėjų pasisemti galima tesiog iš Tumblr. Keletas pavydžų:
http://thefriskykitty.tumblr.com/
http://soerotic.tumblr.com/
http://sexykinkyerotic.tumblr.com/
Na, ir galiausiai labiausiai vežanti gundymo dalis – prisilietimai. Gundyti prisilietimais smagiausia dar nepasiekus lovos. O labiausiai jaudina tada, kai žinai, kad viskas dar ne dabar. Subtilios (ar ne labai) glamonės automobilyje pakeliui namo, ar virtuvėje, kai tuo pačiu metu ūžia puodai su vakariene (o ir buitis tada tampa daug malonesnė) – pažadas į gerą vakaro pratęsimą. Žiauriai mėgstu, kai maišant kokį troškinį, prieina iš nugaros ir pradeda bučiuoti kaklą, glamonėti. O kur dar prisilietimai prie vakarienės stalo…Taip ir lauki nesulauki saldžiausio vakaro deserto.
N. B. Gundykite akis, vaizduotę ir kūną!
Tags:

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos