Apie ką čia

Apie ką čia? Labai paprastai – apie seksą (taip, jau turėjo sudominti). Aišku, tai būtų galima įvardinti, kaip nors „meilės menas“ ar kokia kita gudri (ar bullshitinė) frazė. Bet įvarinkime  taip, paprastai, buitiškai, taip, kaip esame įpratę vadinti kasdieniame gyvenime.

Kodėl būtent apie tai? Nes tai įdomu! Nes tai, kad ir kaip bežiūrėtume, mums gyvenime svarbu.

Kam ir vėl apie tą patį? Nors, atrodo, kad apie tai kalbama daug, gal net per daug, Visgi, panašu, kad žinių apie TAI trūksta. Daug kam. Man taip pat. Iš pažiūros turime labai daug foruminių temų apie seksą, dar daugiau straipsnių apie tai. Tačiau reali informacija juose maža ir labai paviršutinška. Temos forumuose, ypač kuriuose renkasis jaunimas (na, maždaug nuo paauglystės iki 30)  dažnai patampa panašesnės į mokyklines seksualinio švietimo pamokas, kur viskas patampa į pakrizenimų ir pasišaipymų festivalį. Lygiai taip pat, kaip ir tose pamokose, dažniausiai tai būna ne todėl, kad tai ištikrųjų baisiai juokinga. Juokiamasi, nes smalsu, įdomu, bet žiauriai gėda.

Kita kalba apie straipsnius. Dažniausiai jie ganėtinai sausi, pviršutiniški. Gan dažnai skaitant susidaro įspūdis, kad straipsnio autorius ar autorė nė velnio nebandė to, apie ką rašo. O gal tiesiog gėdijasi plačiau aprašyti savo pojūčius, todėl atsiriboja ir viską sudeda į dirbtinį pasakotoją.

Kaip, kam ir kodėl čia. Idėja kilo skaitant nelietuviškus forumus, straipsnius ir blog’us sekso tematika. Patiko, kad ten viskas detaliau, drąsiau ir gilinamasi ne tik į techniką, bet ir į savijautą, bei tarpusavio santykius. Pagalvojau, kad Lietuvoje to labai trūksta. Nesiruošiu būti sexperte (neduokkdie dar pradėsiu actą garinti), švietėja ar dar bala žino kuo nors. Žinių man taip pat dar trūksta, vis dar daug ko mokausi ir atrandu. Tad tiesiog pasidalinsiu savo mintimis, patirtimis ir naujais atradimais tiek tam, kad kažkas atrastų kažką naujo, tiek, kad pati labiau atrasčiau save. Kalbėsiu tiek apie įvairias technikas, eksperimentus, tiek papračiausiai apie įvairias šia tematika kylančias mintis ir tiesiog tarpusavio santykius.

Beje, apie pavadinimą „Užrašai ne visiems“. Tiesiog ne visiems. Įtariu, kad bus įrašų, kurie ne visiems patks, ne visiems bus priimtini. Todėl jiems ir neskirti. Tad jei nepatiks, prisiminkite, kad tai ne visiems, ir tiesiog gal tada geriau eiti skaityti apie Mergaitę Mašenką, o ne mane.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos