Pošlybių ketvirtadienis XVII

Posted in Pošlybės on lapkričio 3rd, 2016 by Marta

Kur buvę, kur nebuvę, pošlybės grįžta.

Prancūzų kalba vyram.

 

Prioritetai.

Visa tiesa apie tai, kas vyksta sporto salėje.

 

Virtualios realybės pavojai.

Sunkiausia užduotis vyrams.

Seksas po vestuvių.

Šiek tiek striptizo

Santykiai.

Apie orgazmus.

Tags:

Ar BDSM žaidimai turi būti žiaurūs?

Posted in BDSM on balandžio 19th, 2016 by Marta

tumblr_mwsyz7Eswg1r38h27o1_400BDSM žaidimai labai dažnai neįsivaizduojami be ašarų, iki skausmingai veržiančių pančių ir skaisčiai raudonų ar net mėlynų mušimo žymių. Tačiau, ar tikrai BDSM žaidimai turi sietis tik su skausmingomis patirtimis?

Tikrai ne!

Šie žaidimai gali būti švelnūs jausmingi.

BDSM – tai kontrolė, kai vienas partneris yra dominuojantis, o kitas – paklusnusis. Išbandykite tai: suriškite mylimojo rankas švelnia skarele ir aistringai išbučiuokite partnerio kūną, kol jis susijaudins tiek, kad maldaus orgazmo. Jokio skausmo, jokios prievartos – vien tik malonumas. Tačiau jūs dominuojate ir kontroliuojate partnerio orgazmą.

Net ir bausmės gali būti visiškai neskausmingos. Tiesiog uždrauskite partneriui patirti orgazmą, neleiskite prie jūsų liestis, neleiskite jam matyti jūsų nuogo kūno, uždrauskite dėvėti kelnaites ir t.t.

Taip pat partnerio kontrolė nebūtinai turi sietis su seksualinėmis patirtimis. BDSM žaidimus galima išbandyti ir įvairioje kasdienėje veikloje. Tai gali būti partnerio buities darbų kontroliavimas, ėjimas į tualetą ar dušą tik su dominuojančio leidimu, partnerio garderobo parinkimas, neleidimas jam pačiam užsisakinėti restorane, leisdimas valgyti maistą tik po to, kai pavalgėte jūs. Įdėjų tokiems žaidimams galima sugalvoti tūkstančius.

Tačiau kartu nepamirškite ir svarbiausios BDSM taisyklės – susitarimo. Abu partneriai turėtų būti aptarę žaidimo taisykles ir gerai suprasti tai, kas vyksta. Net jei žaidimo elementai yra visiškai neskausmingi ir neužgaulūs, tai nereiškia, kad tai negali užgauti, įžeisti, nuliūdinti ar priversti pasijausti nemaloniai. Kontrolės žaidimai turi būti malonūs jums abiems.

Tags: , , ,

Kai baimė pastoti trukdo mėgautis seksu

Posted in Seksas on kovo 23rd, 2016 by Marta

depressive-girl-at-the-bed-20160215125302.jpg~q75,dx720y432u1r1gg,c--Daug merginų yra išliejusios jūras ašarų ir naktim nemiegojusios galvodamos „o gal pastojau?“. Labai dažnai ta panika būna visiškai nepagrįsta ir tik sukelia daug streso (kas kai kurioms dar ir atitolina mėnesines, tuo pasėdamos dar didesnę paniką).

Kaip išeiti iš nuolatinės panikos zonos ir atsipalaidavus tiesiog mėgautis seksu?

Svarbiausia taisyklė – gaukite patikimą informaciją apie pastojimą ir apsisaugojimo priemones. Kuo realiau suvoksite situaciją, tuo lengviau bus nepasiduoti išgalvotoms panikoms. Domėkitės tuo ne vien plepėdamos su draugėmis ar skaitydamos forumus. Ieškokite literatūros ir straipsnių, kuriuose pateikti medikų argumentai. O kilus neaiškumams, nebijokie pasikonsultuoti su ginekologe.

Išsirinkite apsisaugojimo priemonę, kuria pasitikėtumėte tiek jūs pati, tiek jos patikimumą atspindėtų statistika. Taip pat išmokite taisyklingai ja naudotis. Jei naudojate kontraceptikus ar prezervatyvus, nepatingėkite perskaityti prie jų pridėto informacinio lapelio.

Ir taip, nėra 100% veikiančios apsisaugojimo priemonės, tačiau daugiau nei 99% patikimumas jau yra daug.

Susidarykite planą, kaip elgsitės įvykus nesaugiam lytiniam aktui. Tegul ekstrinės kontraceptinės priemonės nebūna jums naujiena tą nelemtingą dieną. Perskaitykite detalią informaciją dar iki įvykstant nesaugiam sesksui. Net jei to ir niekad neprireiks, geriau būti pasiruošus. O jei visgi prireiktų, bus daug paprasčiau.

Būtinai aptarkite apsisaugojimo nuo nėštumo ir „o kas jeigu..“ temas su antrąja puse. Kartais didžiausia panikavimo dėl nėštumo priežastis būna baimė likti vienai tvarkytis su labai netikėta žinia.

Esate  puikiai apsiskaičiusi šiais klausimais, bet visvien norisi mylėtis geriant kontraceptikus, su prezervatyvu, nutraukiant lytinį aktą, o po visko išgerti skubiąją tabletę? Gerai pagalvokite ar nerimas ir baimė jūsų neaplanko ir kitose kasdienėse situacijose. Jei pagalvojusi, atsakėte: „taip, baimė mano dažnas gyvenimo palydovas“, gali būti, kad jus kankina nerimo ar kitas psichologinis sutrikimas, kurį reikia mokytis įveikti. Tam puikiai gali pasitarnauti ir psichologo pagalba.

Tags: , , , ,

Erotiški žaidimai su maistu

Posted in Seksas on kovo 7th, 2016 by Marta

17b87e9f88dcf06e34227f3186ebf533Du geriausi dalykai – maistas ir seksas. Kas gali būti geriau?

Filmuose tokie žaidimai dažniausiai būna spontaniški ir netikėti. Tačiau realybėje prireiks šiek tiek pasiruošimo.

Visų pirma, apgalvokite, kur užsiimsite tokiais žaidimais. Jei tepliosite skanumynus ant vienas kito kūno, labai nemža tikimybė, kad dalis jų nutekės ir išteps viską aplink. O juk nesinorėtų vėliau praleisti pusdienio gremžiant dėmes iš sofos gobeleno ar storo ir sunkaus pledo.

Turbūt niekad nepatiekiate maisto nešvarioje lėkštėje? Tas pats galioja kalbant ir apie maisto patiekimą ant kūno. Nebūtina būti tik išlindus iš dušo, tačiau nedaugelis mėgsta šokoladą su prakaito prieskoniu.

Kokį maistą rinktis? Žinoma, skanų, kvapnų ir erotišką. Daugelis renkasi jau klasika tapusiais braškes, šokoladą ir grietinėlę. Tačiau nenustokite eksperimentuokite ir ieškokite pačio erotiškiausio ir skaniausio judviem derinio.

Teplioti galite tiek partnerio kūną, o vėliau aistringai skanauti. Tiek ir išsitepti save ir pakviesti mylimąjį saldaus deserto. Toks žaidimas gali tapti puikia preliudija tolimesniems žaidimams arba smagiu paįvairinimu oraliniam seksui. Tiesa, jei naudosite maistą kaip pagardą oraliniam seksui, pasistenkite, kad maisto nepatektų į makštį, taip pat po to gerai nusiprauskite. Venkite maisto patekimo ant plaukelių, kadangi laižyti kremą nuo jų gali būti ir ne itin smagu.

Norisi dar daugiau svaigulio? Mėgaukitės alkoholinių gėrimų lašais nuo mylimojo kūno!

Žaidimai su maistu nėra švarūs pačia tikriausia to žodžio prasme. Todėl tai gali būti puikiu petekstu meilės žaidimus pratęsti duše.

O jei visgi nesinori išsiterlioti, tiesiog užriškite mylimąjam akis ir surenkite arotišką degustaciją. Tai taip pat jaudina!

Tags: ,

Sekso žaislai taupantiems

Posted in BDSM, Seksas, Sekso žaislai on vasario 9th, 2016 by Marta

e3603065e762a46fa9737e77ceea2cc1Norisi išbandyti kažką naujo miegamajame, tačiau nėra noro ar galimybių išlaidauti sekso žaisliukams? Keletas idėjų kaip namų sąlygomis susikurti smagių erotinių žaisliukų.

Virvės. Surišti partnerį ar būti surištam sekso metu pafantazuoja ne vienas. Ir tam visiškai nereikia antrankių. Įsigykite švelnią storesnę virvę ir pirmyn eksperimentuoti! Tiesa, būkite atidūs narpliojant mazgus. Neužverškie virvės per stipriai ir visad po ranka turėkite aštrų daiktą, kurį prireikus galėtumėte panaudoti virvės nupjovimui.

Šalikėliai. Jie puikiai gali pasitarnauti, jei neturite virvės. Taip pat tiks ir kaip akių raištis.

Teptukai. Įvairūs teptukai puikiai tinka pojūčių žaidimams su partneriu. Ypač jaudina, jei jais vedžiosite po partnerio kūną tuo metu, kai jo akys užrištos.

Kepimo mentelės. Turite svajonę išplakti partnerį botagėliu? Jei tokios neturite, čiupkite kepimo mentelę! Išbandykite skirtingus pojūčius pliaukštelint medine, silikonine ar plastikine mentele.

Plaukų šepetys. Jis taip pat puikiai tiks kaip partnerio plakimo priemonė.

Skalbinių segtukai. Norite aštresnių pojūčių? Skalbinių segtukai sugnybkite jautrias partnerio kūno vietas: spenelius, lūpas, liežuvį, intymias vieteles. Sugnybus jais jautrią odą, o po kiek laiko juos atleidus, pajusite dilgčiojantį skausmą. Kuris dalį žmonių labai stirpiai jaudina. Tiesa, prieš eksperimentuojant su partneriu, būtinai atsiklauskite, ar jis neprieštarauja tam.

Antkakliai ir pavadėliai. Turite augintinį? Pasiskolinkite jo aksesuarus ir pakinkykite jais mylimąjį.

Nenustokite fantazuoti ir idėjų, kaip paprastus, namie randamus daiktus, panaudoti erotiniams potyriams, atrasite dar daugiau.

Tačiau atsiminkite, ką benaudotumėte, niekada nepamirškite saugumo. Būkite atidūs ir nepersitenkite. Visad stebėkite partnerio reakcijas, atsiklauskite, ar jam tai priimtina, nusibrėškite ribas, kurios būtų priimtinos jums abiems.

Smagių patirčių!

Tags: , , ,

Sekso žaisliukas dovanų: kaip išrinkti ir neprašauti?

Posted in Seksas, Sekso žaislai on vasario 3rd, 2016 by Marta

tumblr_mhcihguv8s1qet5bko1_500Planuojate intymią dovaną mylimam žmogui? Keletas patarimų, kad tokia dovana taptų malonia staigmena, o ne karčiu nesusipratimu.

Būkite praktiški. Nepersistenkite pirkdami patį brangiausią žaisliuką, koks tik įmanomas ir kartu netaupykite ieškodami pigiausios alternatyvos. Geriau, ypač, jei tai darote pirmą kartą, išrinkite kokybišką vidutinės kainos žaisliuką, kuris tarnautų ilgai, tačiau ir nebūtų gaila, kad jis voliosis po lova, jei partneriui „neprilips“.

Įsitikinkite, kad žaisliukas bus saugus naudoti. Dažnai sekso žaislų rinkoje pasitaiko nekokybiškų ir nesaugių sekso žaislų. Sekso žaisliukas turėtų atrodyti saugus tiek ir vizualiai, tiek ir jį liečiant ar uostant (jei žaisliukas turi stiprų keistą kvapą, nedvejodami meskite jį lauk).

Stebėkite, ką mėgsta jūsų partneris. Gal jūsų mylimoji orgazmą gali patirti tik stimuliuojant klitorių, galbūt ją veža analiniai žaidimai, o gal kartą prasitarė apie fantaziją būti surakintai antrankiais. Gaudykite šias užuominas ir atsižvelkite rinkdami erotinę prekę.

Būkite kurybingi. Nebijokite idėjų, apie kurias jūsų partneris galbūt niekad nepagalvojo. Eksperimentai tik dar labiau įkaitina poros seksualinį gyvenimą.

Būkite realistiški. Rodydami savo kūrybiškumą kartu nepamirškite ir realaybės. Pavyzdžiui, jei jūsų partneriui analinis seksas yra absoliutus tabu, nepersistenkite nupirkdami analinį žaisliuką.

Gerbkite partnerį. Sekso žaisliukas gali būti puikus siurprizas. Tačiau prieš nustebindami partnerį išsiaiškinkite, ar sekso žaislai jam ar jai yra priimtini, ar tai norėtų išbandyti. Taip pat įsitikinkite ar jūsų mylimas žmogus sekso žaislą laiko gera dovana ir, jei taip, kokia proga jo tikėtųsi. Pavydzdžiui, galbūt šią Valentino dieną jūs norite nustebinti mylimąją kažkuo erotišku, tačiau jai ši diena gali būti labai romantiška proga, kai ji tikisi kažko mielo ir žavaus, tad išvydusi vibratorių dovanų, ji apsipiltų ašaromis.

Nebūkite savanaudiški. Sekso žaisliuko dovanojimas parodo, kad jūs norite dalintis naujomis seksualinėmis patirtimis su žmogumi, kuriam ši dovana yra skirta. Jei partneris nori tai išbandyti, tai yra puiku. Tačiau nespauskite partnerio juo būtinai naudotis ir nenusivilkite, jei jam jis nepatiks. Priimkite tai kaip geresnį mylimojo pažinimą. Juk žinoti, kas jam nepatinka, taip pat svarbu.

Tags: , ,

Mažos gudrybės tarpusavio intymumui sustiprinti

Posted in Santykiai, Seksas on sausio 19th, 2016 by Marta

477836927e6df7308c48cfb1275b82d7Geresnis seksualinis gyvenimas visiškai nereiškia, kad turite išbandyti beprotiškiausias sekso pozas ar idėjas. Visų pirma, prie geresnio sekso veda jūsų susikurtas intymumas.

Keletas smagių idėjų, padėsiančių stiprinti intymumą kasdieniame gyvenime.

Parodyk, kad žaviesi savo mylimuoju. Leisk jam jaustis patraukliu, seksualiu ir geidžiamu. Tam padės puikūs pagalbininkai – komplimentai.

Primink, kad esi laiminga su juo. Tai ne tik pakels nuotaiką, bet ir pridės pasitikėjimo savimi kaip partneriu.

Prisėsk jam ant kelių. Tai žaisminga, seksualu ir labai intymu.

Prisimink tai, ką jis labiausiai mėgsta. Turbūt puikiai žinai kokį skanėstą išrinkti parduotuvėje, kai nori palepinti savo mylimąjį. Lygiai taip pat nereikėtų pamiršti subtiliomis smulkmenomis palepinti mylimojo ir meilės žaidimuose. Pavyzdžiui, apsirenk suknelę, kuri jo nuomone yra seksualiausia.

Susikurkite seksualų grojaraštį. Vėliau tereikės vienos dainos, kuriai užgrojus, mintys nevaldomai pradės suktis apie seksą.

Nepamirškite bučinio po sekso. Iškart po meilės žaidimų, nebėkite strimgalviais į dušą ar ieškoti nosinaičių. Skirkite dar bent akimirką dėmesio ir švelnumo vienas kitam.

Nuprauskite vienas kitą. Turbūt ne viena pora išbandė jaudinančias glamones duše. Tačiau pabandykite vienas kitą nuprausti. Tai gali būti labai intymi patirtis.

Tags: ,

Kodėl verta pasidaryti seksualų selfį?

Posted in Seksas on sausio 11th, 2016 by Marta

Tikrai verta! Net jei ne kartą socialiniuose tinkluose ar kitoje internetinėje erdvėje pamačiusi seksualiai išsirietusią pupytę pagalvojai „kvaila višta“.

e316d5dde250fc2e28c78367ae0e0bb1Visų pirma, tu gali susikurti nuotrauką, kuri tau atrodytų skoningai ir atitiktų tavo seksualumo sampratą. Visų antra, šios nuotraukos tikrai nebūtina viešinti.

Taigi, kodėl tai būtina nors kartą išbandyti?

Tai puikus būdas mokytis pasitikėjimo savimi. Kiekviena moteris puikiai žino, kuriuo kampu ji fotogeniškiausia. O kur dar makiažas, šukuosena, seksualūs rūbai ir parinktas apšvietimas ar filtras. Keletas mažų gudrybių ir jau turi nuotrauką, atrodančią ne prasčiau nei instagramo modelio. Išmokusi grožėtis pačia savimi ir suvokti save kaip seksualią moterį atvers duris į daugiau pasitikėjimo savimi seksualiniame (ir ne tik) gyvenime.

Tai nuostabus būdas gundyti mylimąjį. Tokios nuotraukos  išsiuntimas gali tapti puikia preliudija tolimesniems meilės žaidimams. Arba gera vaizdo medžiaga jam pažaisti su savimi, kol esate toli.

Tiesa, nepersistenkite. Nesiųskite erotiškų nuotraukų vyrui, kuriuo ne per labiausiai pasitikite. Ar bent siųskite jas pakankamai santūrias ar neparodydama savo veido. Juk nenorite nepageidaujamų pasekmių, jei ši nuotrauka nutekėtų viešumoje.

Galiausiai, tokia nuotrauka bus puikus prisiminimas. Manau, kad visai smagu būtų po keliasdešimties metų pasidžiaugti savo jaunu, gražiu ir seksualiu kūnu. Todėl pirmyn pasimaivyti prieš kamerą. Bus smagu!

 

Tags: , ,

Naujųjų Metų pažadai geresniam seksualiniam gyvenimui

Posted in Santykiai, Seksas on gruodžio 29th, 2015 by Marta

eb280b86788a03b85ff17e02967ab796Prieš Naujuosius Metus dauguma mėgsta apžvelgti praėjusius metus ir apmąstyti, ką keisti, kad ateinantys metai būtų geresni. Tad kodėl, duodant Naujametinius pažadus, nepagalvoti ir apie seksualinį gyvenimą?

Skirsiu daugiau laiko intymumui. Kasdienė rutina dažnai mus verčia apsikrauti darbais, nuolat kažkur bėgti ir skubėti. Šioje gyvenimiškoje karuselėje labai svarbu kartais stabtelti ir skirti laiko sau, partneriui ir judviejų intymiam ryšiui. Nepamirškite parodyti vienas kitam artumo ne tik lovoje, bet ir karts nuo karto apsikabinant, priglundant, pasibučiuojant ar pasiūlant padaryti atpalaiduojantį masažą.

Daugiau spontaniškumo. Planuojant savo savo laiką nutinka ir taip, kad net seksas tampa suplanuotas ar turi „savo laiką“. Kartais atsipalaiduokite ir leiskite aistrai tiesiog jus užklupti.

Išbandysiu daugiau naujovių. Nauja poza, naujas sekso žaisliukas ar bet kokia kita nauja idėja. Nenustokite eksperimentuoti!

Daugiau žaismingumo. Viliokite ir erzinkite vienas kitą. Tegul seksas būna ne tik aistringas, bet ir žaismingas.

Neišsisukinėsiu nuo sekso. „Šiandien labai pavargau“, „skauda galvą“, „šiandien nesidepiliavau“ ir šimtai kitų nelabai aiškių priežasčių, dėl kurių atsisakome sekso. Kilus tokiom mintim, pagalvokite, ar tikrai nenorite sekso, ar tiesiog nepadoriai sutingote. Jei tai – antrasis variantas, verčiau pasiduokite aistrai ir tikrai nepasigailėsite.

Įsigysiu naujus seksualius apatinius. Nauja seksuali apranga visad šventė. Ypač mylimajam. Tad nepraleiskite progos!

Dažniausi mitai apie BDSM

Posted in BDSM on gruodžio 15th, 2015 by Marta

tumblr_lu1cz2mlze1r21xm5o1_500BDSM žaidimai daugumai atrodo labai egzotiški, kartais nesuprantami, todėl nuolat apipinami įvairiausiais mitais. Aptarkime pačius populiariausius.

Tik moterys būna paklusniosios. Pagrindinis BDSM žaidimų akcentas yra tas, jog vienas partneris tuo metu būna dominuojantis, o kitas – paklusnusis. Įprasta manyti, kad nuolankiosios, vergės ar kitos paklusnios būtybės vaidmenį atliks moteris. Tačiau, atvejai, kai moteris užima dominuojantį vaidmenį ar poros keičiasi vaidmenimis, išbandydami abi roles, nėra reti. Tiesa, daug atiduoda pirmenybę paklusniosios rolei. Tačiau gan dažnai tai nutinka ne dėl to, kad jos nenori dominuoti, o dėl to, kad nedrįsta to daryti.

BDSM yra smurtas. Taip iš šono BDSM žaidimų metu atliekami veiksmai gali atrodyti kaip smurtas. Tačiau pagrindinis dalykas, skiriantis BDSM žaidimus nuo smurto yra susitarimas tarp partnerių. Tokie žaidimai reikalauja labai daug nuoširdumo, atidumo ir rūpinimosi partneriu. Todėl jų metu niekada nedaroma to, ko nenori partneris, ar jam tai nepriimtina. Taip pat poros pasirenka saugos žodį tam, kad bet kada galėtų viską sustabdyti, jei tai taps nemalonu.

BDSM žaidimuose niekada nebūna smurto. Norėtųsi, kad tai nebūtų mitas, tačiau realybė yra tokia, kad kartais BDSM ar fetišo žaidimai, deja, slepia smurtą. Tai nutinka, kai vienas partneris yra linkęs į manipuliavimą, o kitas lengvai pasiduodantis kito įtakai arba poroje trūksta atvirumo.

Dominuojančios moterys nekenčia vyrų. Dažnai įsivaizduojama, kad moterys, kurios mielai pasirenka valdovės vaidmenį yra piktos feministės, svajojančios išnaikinti vyrų giminę (bei yra storos). Tačiau reikia nepamiršti, kad tai tėra tik vaidmuo. Todėl kalė, skaudžiai baudžianti vyrą už menkiausią prasižengimą, pasibaigus žaidimui gali būti miela ir supratinga mylimoji.

BDSM – tai skausmas. Labai dažnai manoma, kad BDSM žaidimų metu yra būtinas fizinis skausmas. Tačiau ištikrųjų sadomazochizmas yra tik viena BDSM dalis, kuri nėra būtina. Nes tai juk susitarimo reikalas. Todėl tokių žaidimų metu paklusniaisiais gali būti net ir tie, kurie netoleruoja fizinio skausmo. Lygiai taip pat valdovo vaidmenį puikiai gali atlikti ir tas, kuriam nepriimtina idėja, kelti fizinį skausmą kitam.

Visi, užsiimantys BDSM, turi psicologinių problemų. Taip, neabejotinai tokių pasitaiko. Tačiau, tokiais žaidimais užsiima ir visiškai psichologiškai sveiki žmonės, kurie savo santykiuose ieško naujų patirčių ir nebijo eksperimentuoti.

Tags: , , , , , ,
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos